Općenito > Generalno o skuterima

Blokade

<< < (23/26) > >>

Punisher:

--- Citat: replcnt - 25 Rujan, 2007, 19:23:59 ---blokada odlicna, ima nas kojima je zao dat 500kn, to je 15 rezervoara goriva :D i puuuno vozanja, usput, ja sam lika na tehničkom potplatio sa 1litar domaće rakije  :jerk:  i zahvalio se lik i reko da mu dođem i iduće godine  :toothy12:

--- Kraj citata ---
:u_plac: :rofll: :sign020:

kupus osvetnik:

--- Citat: 1VAN - 14 Lipanj, 2006, 19:05:56 ---Blokada za 50 ccm, 30kn i 30 min posla
Princip rada je da kondenzator pokupi vise frekfencije paljenja (okretaja) koje dobija CDI od pickupa. Jednostavno.

--- Kraj citata ---
Evo bi i ja pokusao napraviti nesto ovako, pa me zanima nesto.
Sta je pickup, gdje se nalazi i kako izgleda  :laughing7:

Downtown:

--- Citat: kupus osvetnik - 15 Lipanj, 2008, 20:06:51 ---Sta je pickup, gdje se nalazi i kako izgleda  :laughing7:

--- Kraj citata ---

evo pickup

kad ga vozis u njemu murija ti ne moze nista vezano za blokade  :headbang:

sala mala i sori za off

kupus osvetnik:
A to je to...  :icon_thumright:
Malo me boja zbunjivala  :toothy9:

igor.sb:

evo za tvog kymca

pickup je neki k...koji se nalazi kod magneta, s njega zica ide u cdi i na tu zicu ide blokada, cdi ti izgleda kao neka kutica crna kao 2 kutije sibica

posto mi ne idu bas te sheme magnet bi bio ACG, pickup bi bio PULSER, s njega ide neka zelena, gore u CDI (pise gore CDI UNIT, imas 4 zice) znaci kad nađes cdi trebao bi vidjeti dvije zelene (u nekoj komb zelena zuta, zelena plava, tesko je za vidjeti lose je oslikano..imas dole ove kombinacije boja pa probaj skuziti)

:icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju