Općenito > Propisi
Kazna
Caky644:
evo ljudi zaustavila me policija ima san kacigu nisan brzo vozija al nisan ima plastike pa vjerojatno zato pa me zanima kolika je kazna sad s tim da neman dozvolu a vozin 125ccm i za 5 dana cu tek napunit 16g? on meni nije nista reka kolika kazna jedino da ide meni opomena a kazna onome na koga je motor
skoda90:
ja kad sam vozio bez dozvole tudji motor(od starog) znao sam ako me zaustave da necu rec da mi je dao motor jer ce i on dobit kaznu nego da sam uzeo bez njegovog znanja,tak da on onda neme veze s tim.
MarinM:
Da si reko da si ga uzeo starom bez znanja samo bi ti tabelicu uzeli i mama ti potpise ili atta da se vise nece desit.. nakon 3 puta ti je zabranjeno polaganje :icon_thumright:
jakovmaras:
--- Citat: MarinM - 16 Studeni, 2012, 16:54:51 ---Da si reko da si ga uzeo starom bez znanja samo bi ti tabelicu uzeli i mama ti potpise ili atta da se vise nece desit.. nakon 3 puta ti je zabranjeno polaganje :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
jel bi vratili tablicu ili ...
Caky644:
jbg da san zna reka bi tako,meni je on reka ako me uvati jos jenon da ce zapljenit motor i da ga moran gurat kuci a ja kad je on otisa upalia i nagazia hahah
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju