Općenito > Generalno o skuterima
Novi scoot 50-ka --> Mišljenja
Tomi_ZG:
Novi runner nemoj kupvat u dućanu jer je precijenjeno kinesko smeće i nevrijedi ni pol tih para kaj košta,to ti govorim iz prve ruke
Anthrax:
pricate o sport cityu ili drugoj aprilliji?
--- Citat: Tomi_ZG - 15 Studeni, 2012, 21:35:46 ---Novi runner nemoj kupvat u dućanu jer je precijenjeno kinesko smeće i nevrijedi ni pol tih para kaj košta,to ti govorim iz prve ruke
--- Kraj citata ---
good to know
Grale:
--- Citat: Ruff Ryder - 15 Studeni, 2012, 20:58:40 ---
--- Citat: Anthrax - 15 Studeni, 2012, 20:55:56 ---dakle po tvom misljenju performanse su iste ili cak bolje od runnera (oboje sa skinutim blokadama). ? Top speed koji postizes?
--- Kraj citata ---
da.. u potpunosti iste.. jedino je aprilia malo voznija od runnera i nrg powera..
sad kad je ustelan po gpsu 95
--- Kraj citata ---
S čim, s reversom i multivarom? :toothy12:
Da, sagnut uz vjetar u leđa niz malo dužu nizbrdicu...
Pulss:
Uzmi Apriliu SR 50, neces falit :icon_thumright:
X-Thug:
--- Citat: anabellas - 15 Studeni, 2012, 21:18:52 ---ovaj sym kojeg ja vozim je najslicniji skuter aprilliji sr.. ali nije mu cijena napuhana.. masine su jako izdrzljive a opcenito kvaliteta plastike nije nis losija od aprillie i gilere, jedino sta se ljudima mozda ne svida je kraci prijenos, max mu je oko 70 ali je startniji od ostalih skutera
--- Kraj citata ---
najslicniji je srki jer je kopija dizajna :laughing3:
pa nebi reka da nije nista losija, nego puno losija *
ima par dobrih poslovica '' kol'ko para tol'ko muzike'' i ona meni draza ''ko ne plati ku*vu, plati likara''
@antrax: sidni na runera, srku, nrga, derbija, aeroxa pa cak i sf-a pa sam odluci sto ti najvise pase, ako mozes se malo i provozat bilo bi super.
ni jedan od navedenih te nece ostaviti i nisu losi
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju