Tehnički kutak > Garaža
Filetova talijanka
MarinM:
Ja bi to stavio u neku ljepsu boju... al o tome kasnije, prvo nabavi sve dijelove :)
File95:
--- Citat: 2mario2 - 15 Studeni, 2012, 09:38:24 ---lijepa Runner-ica... meni se isto sviđa boja... samo polako i riješit će se te sitnice... imaš kakav tuning u planu il će bit serijala??
--- Kraj citata ---
Ne, ne, nikakav tuning mi nije u planu, u planu mi je jednostavnost a opet da izgleda lijepo, znaci niti ju zelim kitit a niti tunirat..
Marine, slusaj sad ovo, ja kada sam pao posto u moram farbat sam mislio odmah mijenjat boju ali ne zelim, ova kombinacija mi nije ono savrsena ali je dosta dobra, a ako promijenim kombinaciju ne znam sta cu dobit i dali cu bit zadovoljniji, i nije mi u planu farbat da bude npr. fora, pa kricave felge niti detalji kricavi ili tako nesto, znaci sve nekakva normala, tako da ostajem na ovoj boji i osvjezit cu ju, prvo kao sto si rekao pribavit sve sto mi fali..
Johnny iber:
Mnogo ljepa kočija :icon_thumright:
Ako mislis farbat zamoli nekog s foruma da ti odradi fotku u forošopu da vidis kak ce izgledat
:hello:
File95:
A da, ili tako ili kopat po slikama pa nesto sto mi se naj vise svida odabrati, inace mi se od prije svidalo da je cijeli skuter crni sa poliranim dijelovima, za sada imam polirano deklo i prigusivac na auspuhu, ali to opet ide ne krivu stranu, to nije normalan izgled.. Hahahahahaha
ljubo46:
meni je gilerinka prekrasna baš mi se sviđa raspored boja... :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju