Tehnički kutak > Garaža

Filetova talijanka

<< < (6/24) > >>

ljubo46:
He,he ja bi svog morao nosit preko stepenica u sobu ali
nema potrebe jer je u grijanoj garazi ;D

MarinM:
Pa nije toliko veci trosak.... duplo vise boje i to je to, cak bi i crvena pasala tako da netrebas ni felge, a ako ti je bijela ljepo pofarba netreba ti ni spric kit ni nista samo prodjes malo brusnim papirom. Iskreno mislim da bi bio ljepsi, ali nije ni ovako ruzan  :laughing3: :icon_thumright: I jos nesto farbas sam ili moras dat pituru?

File95:

--- Citat: 2mario2 - 15 Studeni, 2012, 15:42:52 ---to je normalno... ja sam isto u sobi rastavljal svoju Aerox bivšu... nego za farbanje kak si reko da bi cijelu to ti bude veći trošak naravno... ja bi da sam na tvom mjestu riješio tu poguljenu stranu i gas dalje... :dontknow:

--- Kraj citata ---
Pa da zato i govorim, da mi je izgreban sa svih strana onda da kad ionako moram sav materijal kupit za farbanje cijelog samo mala razlika cijene u boji, ali ovako mi nije bas jako isplativo s obzirom da mi se svida kombinacija boja..

Lift napravi, ma meni je problem sto mi je garaza totalno pretrpana, inace bi dva auta stala a trenutno 2 skutera stanu taman, samo to nije garaza nego tamo je sve sto stara ne zeli da bude u kuci..  :happy8:

A nije puno veci ali s obzirom da mi je pocela kapat voda i na nogarama kada dajem gas plese break dance i moram dijelove nabavit onda mi se ne isplati jos dodatno trosit, sam farbam..  :icon_thumright:

MarinM:
Onda zasad pustis plastike i napravi da valja i onda na proljece srebrno antracitni   ;D ;D ;D ;D ;D ;D
I ovo stop svijetlo koje si farbo je prije bilo prozirno?! ???

File95:
Lako za plastike, nece se pokvarit, vaznije je ostalo hahah, ovako je bilo http://www.piese.com.ro/images/vicma-sticla-stop-fumurie-gilera-runner-50cc-97-00-runner-fxfxr-125-180cc-665.jpg A meni je ovako bolje, ne zelim imat isto kao i na svakom runneru a inace mi se svida kada je cijeli stop crven, isto tako i na autu, kada nema bijelo za rikverc i zmigavce zute, sve crveno..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju