Tehnički kutak > Tuning skutera
Aerox i BGM 17,5 štelanje
kupujemskut:
Ovako zanima me kako da naštelam dell orto 17,5 iz BGM pakiranja phbn ručni čok, koja dizna,pozicija igle? imam polini karbonske lamelice i u mogučnosti sam probavati sa org filterom,malossi red sponge i stage 6 double layer
Cilindar je serijala sa topovim variomatom,federe još neznam koje ću staviti a što se tiće auspuha probat ću sa ZX-om od frenda ali htio bi ga naštelati za svog narda
ljubo46:
--- Citat: kupujemskut - 14 Studeni, 2012, 13:30:44 ---Ovako zanima me kako da naštelam dell orto 17,5 iz BGM pakiranja phbn ručni čok, koja dizna,pozicija igle? imam polini karbonske lamelice i u mogučnosti sam probavati sa org filterom,malossi red sponge i stage 6 double layer
Cilindar je serijala sa topovim variomatom,federe još neznam koje ću staviti a što se tiće auspuha probat ću sa ZX-om od frenda ali htio bi ga naštelati za svog narda
--- Kraj citata ---
igla na sredinu s diznom 62-64 federe kvačila stavi žute... ;D
kupujemskut:
koji filter? airbox,lulica bez kako? :D
ljubo46:
--- Citat: kupujemskut - 14 Studeni, 2012, 16:02:09 ---koji filter? airbox,lulica bez kako? :D
--- Kraj citata ---
filter ostavi original i prvo probaj da ostane lulica i vidjet češ kak će se ponašat...stavi i te karbonske lamelice kad ih već imaš i red spone stavi...
ljubo46:
čekaj ti imaš nard-ov auspuh na serijskom cilindru?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju