Tehnički kutak > Tuning skutera

leovince zx !!!

<< < (6/11) > >>

P.A.L.A.C:

--- Citat: noky007 - 14 Lipanj, 2008, 14:24:27 ---
--- Citat: danc00 - 13 Lipanj, 2008, 22:59:18 ---Kaj ste vi u stanju čovjeku napraviti.... :evil6: :evil6: :evil6: Neg, pa ZX se čuje OK, nije sad milina al prema serijali je Bog Bogova... e a daj mi recite zake se meni ne čuju ventili i taktovi, di to dođe  ??? :evil6:

--- Kraj citata ---

A da malo procitas o dvotaknim motorima,neke osnovne dijelove,princip rada ;D ;DPa nije to 4T motor da bi imao ventile!!!
Jasno mi je da neko ne kuzi mehaniku,al mi nije jasno da ak vozi skuter nezna razliku izmedu 2T i 4T!!!
Il ono biseri tipa on ce stavit rezonantni na VXR-a....halo: :toothy12: :toothy12: :toothy12:

--- Kraj citata ---

:visi: :visi:

speed:

--- Citat: noky007 - 14 Lipanj, 2008, 14:24:27 ---
--- Citat: danc00 - 13 Lipanj, 2008, 22:59:18 ---Kaj ste vi u stanju čovjeku napraviti.... :evil6: :evil6: :evil6: Neg, pa ZX se čuje OK, nije sad milina al prema serijali je Bog Bogova... e a daj mi recite zake se meni ne čuju ventili i taktovi, di to dođe  ??? :evil6:

--- Kraj citata ---

A da malo procitas o dvotaknim motorima,neke osnovne dijelove,princip rada ;D ;DPa nije to 4T motor da bi imao ventile!!!
Jasno mi je da neko ne kuzi mehaniku,al mi nije jasno da ak vozi skuter nezna razliku izmedu 2T i 4T!!!
Il ono biseri tipa on ce stavit rezonantni na VXR-a....halo: :toothy12: :toothy12: :toothy12:

--- Kraj citata ---

ne kuzim ja ti to nista,neznam zasto ona slazem tuinirane skutere,mozda i 2T imaju ventile :laughing7: :laughing7: :laughing7:

vpucko:
al njemu se taktovi ne cuju, zamisli, ma daj vis da je izvalio glupost lik, daj jbt u leru imas 1500 okretaja kakve taktove ti cujes, cujes u sekundi 3 puta tk tk tk de issssssssssss

DJ RUNNER RACE:
...sve jedno mi bolji zvuk ima TT i RR od ZX...TT na mojoj Runnerici se ćuje ko na Apriliji SR 125 serijski auspuh s gljivom...to mi nemre niko tvrdit da je krivo...jer lik koji ide s menom u razred ide u šk s njim i vozi me svaki puta doma iz šk...meni ima odlićan zvuk SR 125

danc00:

--- Citat: STunrider - 14 Lipanj, 2008, 14:56:33 ---Jel ima netko za prodat zx ili bilo kakav spuh za Jet-a?

--- Kraj citata ---
Ima...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju