Ostalo > Motocikli

2013 Ninja 300

(1/3) > >>

danc00:

Kaj velite na Ninju? Meni je prelijepa, a i veli muž sa linka da je dosta jača od 250ccm verzije, tj da se osjeti razlika. No nisam vozil 250 pa ni ne znam o kakvoj se tu snazi zapravo radi :dontknow:

krakati:

--- Citat: danc00 - 13 Studeni, 2012, 17:43:11 ---

Kaj velite na Ninju? Meni je prelijepa, a i veli muž sa linka da je dosta jača od 250ccm verzije, tj da se osjeti razlika. No nisam vozil 250 pa ni ne znam o kakvoj se tu snazi zapravo radi :dontknow:

--- Kraj citata ---

sa svim tim modernim glupostima, taj 300 mozda ide ko aprillia rs 125 ili mrvu jace, a za ninju ti treba a2 kategorija, jedino sto je pohvalno kod nje je ljep dizajn i naravno jos bolji ako je u zelenoj verziji ''picolovac'' :D

Mikac21:
ružan mi je ovaj sat od okretaja,razvukli su ga za 180 stupnjeva,ko na traktorima novim :laughing7:

3alfa3:
To je vjerojatno kao i ninja 250 odlican pocetnicki motor. Pouzdan, jeftin za odrzavanje, stedljiv....

fleky911:
vozio sam par puta 250 i..neznam ne svidja mi se... je to vjerna kopija R modela al to nije to... on se bezveze vrti u 12t rpm za snagu kojom raspolaže...bar se meni tak cini je da to je zvuk i sve al nije to to   :icon_biggrin:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju