Tehnički kutak > Tuning skutera

Problem leovince prigušivac

<< < (3/3)

novak.zg:
A jeb ga , al hvala

PitBull Aerox:

1. svaka cast tome tko je to iscupo!

--- Citat: DJ RUNNER RACE - 12 Lipanj, 2008, 21:45:21 ---e kak ti scoot ide sad...jel ide normalno ko prije dok je bio cijeli auspuh ili...

--- Kraj citata ---

2. ne eto ide sad 15kmh i jos mu treba avionska pista da to navuce jer mu je netko otkinuo top... ej, citam par tvojih postova i zbilja ispadas glup, poslusaj savjet, ako ga nije vpucko napisao u nekoj temi upuceno tebi, BOLJE SUTI I NEKA LJUDI MISLE DA SI GLUP, NEGO PROGOVORIT I POTVRDIT TO - samo te napominjem...!  kad se malo naucis nesto o skuterima javi se onda. isto kao kad bi ja poceo srat kako je sastavljen motor aviona...

dhorvat:
Rastavljal sam ZX-a dva ili tri puta i dosta je bilo jebade. Mislim na prigušivač  :icon_biggrin:

Prvo moraš zvadit onaj metalni dio sa strane di su šerafi a onda iščupat van s one strane di je ona lulica.

Svaka čast ak je to neko uspel izvadit jer sam se ja prvi put kad sam vadil j#bo sat i pol i nisam niš uspel dok nisam popizdil i na silu vadil...

Kak se kaže: pametniji je popustil  :toothy9:

andy:

--- Citat: dhorvat2 - 24 Lipanj, 2008, 01:17:11 ---Rastavljal sam ZX-a dva ili tri puta i dosta je bilo jebade. Mislim na prigušivač  :icon_biggrin:

Prvo moraš zvadit onaj metalni dio sa strane di su šerafi a onda iščupat van s one strane di je ona lulica.

Svaka čast ak je to neko uspel izvadit jer sam se ja prvi put kad sam vadil j#bo sat i pol i nisam niš uspel dok nisam popizdil i na silu vadil...

Kak se kaže: pametniji je popustil  :toothy9:

--- Kraj citata ---

ja prvi put u 10 min sam ga skino... :frajer:
čekić i udriiii ;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju