Općenito > Retro-skuteri
Dijagnosticirana PXomanija
Genesis051:
Hehe... tako i treba (razvoj teme)... :icon_thumright:
@nte:
--- Citat: filiplatinovicz - 06 Prosinac, 2006, 09:51:44 ---još je u postelji... jučer je od povratka do podneva pustila malo goriva na auspuh pa je prije mog polaska na vožnjicu bila okružena sa sedam vatrogasaca i tri zaštitara. onda sam po povratku zatvorio benzin i prije odlaska kući provjerio. ni kapi! Na pregled i servis ide 14. do tada će biti u garaži eph, a ja ću svakodnevno odvozit po sat do dva po gradu...
možda se otputim i na sljeme!
--- Kraj citata ---
nemoj prijatelju na sljeme, da ti se ne nedajbože ne omakne :nono: .radije ostavi to za proljeće. vježbaj malo po gradu, za tjedan-dva ćeš uhvatit grif.
za sad ti se čini jaako nestabilna, al pokazat ću ti kak sam lagano pobrusio getribu (s desne strane) i nogaru (s lijeve strane), na sljemenu :laughing7: . može se ona polegnut u zavoju do maksimuma (uvjet: Michelin S 83)
etetre:
...ma sleme je monza za nas u zagrebu....mozes neregistriran gore bez ikakvih strahova.....jedini bed je kaj si 80% u drugoj..... :help:
filiplatinovicz:
Lijepo, jučer i danas uopće nisam vozio Vespu... baš sam neki...
nekak me je stid balit u prometu... a bio je tako lijepi dan.
ali, od kad sam zatvorio dovod benzina, nije popiskila ni kapljice. 14 će na servis pa ću R.e.-a vozit na malom cvaji po gradu! Ako ne dodje sa svojim sivkom...
eto, ova mi je vespica prvi susret s mjenjačem. nikad do sada nisam vozio ništa što ima ručno kvačilo...
dozvolu sam dobio a da motor nisam ni vidio... dakle, totalni sam tudum i pre strašno je kako mi ne ide...
zato sam mislio do sljemena, onako cca 20/h, pa se izmaknem na ona ugibališta kad naidju auti... pa tako dalje...
kakva brušenjam getribe i nogara Ante! Dobro je da se i na ravnom ne prevalim kao kornjača...
ali, naučit ću ju ja vozit. na skuteru sam kao doma. valjda ce tako za par mjeseci bit i s vespicom...
jvim se!!!
r.e.!:
Ne bi smjela puštati gorivo ali to je dio njezina šarma :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju