Općenito > Retro-skuteri

Dijagnosticirana PXomanija

<< < (14/21) > >>

eladio:
ja se ne sjecam kad sam u vespu tocno utocio ulja.. uvjek je bilo dec i pol na 5 litara.. neka dimi  :laughing7:

stavljao sam kako ante kaze.. mineralno ulje.. ne skodi to njoj , dapace  :toothy9:

tako da.. samo po gasu  :hello:

PS

moja vespa je uvjek i samo palila iz druge , i to bez greske  :frajer:

filiplatinovicz:
gdje ima dima, ima i vatre... ipak mislim da sam dobrano pretjerao s uljem i valjda ga stavio dvostruko nego sto je potrebno... kazu da od viska glava ne b oli. ako samo dimi, neka! samo da nekaj ne zaštopa, zakenja i pokvari...
svi govore o tom nesretnom selenia rational 2T po 36 kn. jel bolje ili lošije od selenija Hi scoter 2 Tech???
Meni par kuna vise-manje na 100 km i nije bitno. uostalom, u jezevu sam joj natocio onaj eurosuper 98 pa mogu i ulje koje želi pa makar to bio i TTS! samo da ona dobije papicu koja joj doista najvise odgovara!

dakle, koje ulje, definitivno?
dalje, što ako ga je previše?

sto se paljenja tice, ocito moram uhvatit grif, kao i za mnogo toga na vespi...

eladio:
u serijsku vespu iz generacije 90" je uzaludno stavljat ista sto nije mineralno ..to je noj nebitno.. guta sve kao golf TAS :laughing7:

filiplatinovicz:
ok, hvala!
sutra uzimam par litara Rationala... nek se nadje!  :toothy9:

filiplatinovicz:
nakon dvosatnog razgovora s re-om ipak sam se odlučio za čistu sintu... neka bude repsol, kojeg mogu nabavit vrlo povoljno... u mondu dogovorio detaljan pregled i servis za drugi četvrtak... onda nagovorio prijatelje, koji su prijatelji s meštrom Mariom iz Monda da kažu koju lijepu riječ za mene... Tamo sam kupio gumenu navlakicu za kurblu, ali gle čuda, za menzuricu ni čuli... Onda sam otišao na peščenicu po menzuricu (mešilator) i jednu championku, nek se nadje...
nisam bas sretan na vespi, za sada. polako se privikavam na mjenjač... i ne ide bez blagog poskakivanja pa i gašenja... Dok otpuštam kvačilo, struže... u vožnji je u redu... počeo sam rabit i navikavat se na nožnu kočnicu... ma valjda se naviknem na sve, s vremenom! Nadam se samo da će poslije servisa sve biti optimalno postimano, a vespa spremna za nove pobjede i daleka putovanja... inaće, za jućerašnju vožnju iz Broda do Zagreba po noći i kiši, svi kažu da sam lud. a meni neugodno...
 :glasses9:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju