Općenito > Retro-skuteri
Dijagnosticirana PXomanija
filiplatinovicz:
hvala, Ante... sutra ih namjeravam pogledat...
ona koju sam vidio neki dan je u osrednjem stanju. Trebalo bi joj stavit centralnu nogaru, promijenit plastiku zadnjeg desnog žmigavca, stavit gumenu navlaku na kurblu, možda promijenit staklo brzinomjera... No, zapravo bi ju trebalo polakirat i promijenit stražnji prtljažnik i potom sredjivat detalje.
Inače ta je iz 1990. prva rega 1992. i po satu je prošla 27.000 km... Ima mjesalicu goriva nema anlaser i nema prednji disk. Regana godinu dana isla bi za 5000 kn.
Sutra bih isao pogledat jednu iz 1983. od prvog vlasnika, navodno nije originalan lak i navodno je prešla 20.000 km. ostalo ne znam, osim cijene od 600 eura.
Na onu drugu me je upozorio R.E. na njoj je dosta naknadno delano, na slici izgleda dobro, a kakva je stvarno, tek trebam vidjeti... za sada joj je cijena 900 eura, sto mi se cini puno. s druge strane to je 200 eura vise od ove koju sam vidio, a navodno uz mjesalicu goriva ima i anlaser... ako je lak u redu i ako je regana na duži rok, onda se to svodi na isto... ili???
@nte:
gledaj, snimaj i dobro odvagni prije kupnje. sad ti se ne žuri, sezona je lagano pri kraju (da se spustit cijena), pričekaj još koji tjedan, pojavit će ih se više u ponudi...
filiplatinovicz:
Hvala na savjetu... Imas pravo!
Danas sam pogledao dvije. jedna je px 125, iz 1983. pristojno polakirana, regana god dana, navodno 20K km: 600 eur. Dobro pali, ne traži neke intervencije... moglo bi se sjest i vozit. Samo nisam siguran zelim li 125? maje trosi, ali je i mnogo tromija od 200. a i lik ne zeli spustat cijenu...
Druga je px 200 iz 87. s motorom iz 98. preseljenim iz neke skršene (mješalica, anlaser), regana do travnje, navodno 27K km, takodjer dobrog izgleda: 6000 kuna... ta mi se od svih cini najpovoljnijom jer u startu pruza najvise. s druge strane, treba ju još i regat na početku sezone...
mozda bi bilo najbolje pogledat još primjeraka... uhhh!
r.e.!:
Jesi li probao voziti tu 125-icu?
@nte:
Druga je px 200 iz 87. s motorom iz 98. preseljenim iz neke skršene (mješalica, anlaser), regana do travnje, navodno 27K km, takodjer dobrog izgleda: 6000 kuna... ta mi se od svih cini najpovoljnijom jer u startu pruza najvise. s druge strane, treba ju još i regat na početku sezone...
mozda bi bilo najbolje pogledat još primjeraka... uhhh!
[/quote]
ovo se čini OK odnos uloženo-dobiveno, al svakako probaj spustit cijenu. i frajer bi trebao malo popustit ak ju misli prodat, jer navala na vespe ne postoji.
125 ccm, to zaboravi jer nebuš niš dobio s tim a i kompliciranije je za dijelove...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju