Općenito > Retro-skuteri

Dijagnosticirana PXomanija

<< < (9/21) > >>

filiplatinovicz:
znam da ide 2 %... to sam vec naucio!  :glasses9:
naravno ova nema mješalice... mislim da su ih uveli negdje oko 90.
no, čuo sam da u piaggiu imaju i menzurice za zamiješat... pa ću kupit i nju...
a onda, kad se vratim, drito u mondo, da ju pogleda nmajstor Mario. Nadam se samo da me nece razočarat svojom procjenom. Vespa je stvarno lijepa... nema hrđe, auspuh se čini ok... a kakav je motor to će se vidjet...
s vremenom ću ju oplemeniti kromom, ali za sada se ponosno može vozit i takva kakva je. ima samo lijevi retrovizor, ali brijem da je to dosta... ili???

r.e.!:
Ne vjerujem da joj 35000 može naškoditi, a reparatura motora je jeftina. Pogledaj radi li pokazivač količine goriva. I nemoj je prvih 100-tinjak kilometara previše ganjati. Drži je oko 90 km/h jer je dosta stajala. Nakon toga tutta forzza!!!!! :icon_thumright:
Promjeni joj obavezno ulje u mjenjaču. Neka ti popgledaju sajlu gasa, kvačila i sajle mjenjača. To bi bilo dobro zamijeniti.

r.e.!:
Filipe, stavi sliku da je vidim :jerk:
Jesi li je vozio?

filiplatinovicz:
slike nemam... vozio ju nisam... znas da ne znam s ručnim mjenjačem i da ću se na trio fantastikus kvačilo-mjenjač-nožna stražnja kočnica, morat privikavat putem, u vožnji... no mislim da se to relativno brzo savlada. zato teško da ću prvih 100 km uopće postić 90 km/h... ne kanim vozit autocestom...

ja isto mislim da je 35.000 ok... i ne vjerujem da je skidana kilometraža. spreman sam i na reparaturu motora. glavno da je ona tu i da vozi pa ću ju polako ušminkavat...
ljudima koji su me vozili se žuilo pa sam ja, onako kao laik više gledao cjelinu, nego pojedinosti.
ali, kako je kit rekao da je na rezervi, pretpostavljam da je to očitao na kazaljci spremnika. lampica još nije gorjela, a instrument djeluje vrlo solidno i ploča je kao nova...

hvala za savjet za ulje. to ću dat promijenit. sto se tiče sajli, također, ako treba. Naime, majstor mi je rekao da ih treba pregledat, ali ako sve radi da je najbolje ne pehat... naravno, okometrijski sam procijenio prema bužirima da bi sajle možda trebalo promijenit, ali odluku ću na kraju ostavit njemu...

a slika stiže u ponedjeljak, ne jedna nego puuuno, nadam se... jedva čekam... inače, izvana stvarno dobro izgleda. bolje od one više od 10 god. mladje 125, sto sam je razgledao u autoškoli semafor. valjda nakon tolikog optimizma neću ostat negdje između gradiške i novske kao čkapi na cesti.
 :toothy9:

r.e.!:
Kada jednom ubaciš u 4. nećeš često prešaltavati :icon_biggrin:
Vidjet ćeš kako je elastična

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju