Općenito > Retro-skuteri
Dijagnosticirana PXomanija
@nte:
ma samo polako, imaš cijelu zimu da izabereš vespu po svom ukusu :toothy10:
filiplatinovicz:
jućer sam vidio još jednu... i nije nešto 83. 3500 kuna... dosta bi trebalo uložit da bi izgledala pristojno. :toothy3:
nekako mi se nova godista pa i nesto skuplja cine boljom investicijom...
jedino se bojim da s blizenjem proljeca ne poskupe. sad prije bozica i nove godine svima treba lova, a sezona tek zavrsava. kakva su vasa iskustva...
@nte:
ja sam svoju ('87. godište) kupio prije 3 godine, u veljači, za 500 eura. bila je još par mjeseci registrirana i ne baš u najboljem stanju...al malo po malo sam ju dotjerao, iako nije ni sad u top stanju (imao sam u međuvremenu i sudar s džipom :toothy3:). motor je skroz ok, al limarija nije baš neko cvijeće. i cajger mi ne radi, al i zato me boli dupe. glavno da radi lampica od rezerve :icon_tongue:
i to je bila prva i jedina koju sam išao gledat, prodavao ju je jedan poznanik, pa sam imao neko povjerenje i nije mi se dalo dalje tražit :dontknow:
nema tu puno filozofije...ako pali i vozi, slobodno kupuj. sve zavisi kolika si picajzla i kolko te smetaju neke sitnice...meni je,prvenstveno, vespa prijevozno sredstvo...i ne štedim ju ni najmanje...
eladio:
treba trazit dalje..
ja sad cekam plaju.. ako stigne zbog prekovremenih dobra, ode ja po vespu , necu ni cekat osiguranje :glasses9:
filiplatinovicz:
mmmm
blago Tebi! :toothy9:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju