Tehnički kutak > Garaža
Midrace aerox SC Osijek
gumy:
Već sam zaboravio kako je to zabavno imati ovakav skuter.
Prvo nabijem NGK na k**ra*, u zadnjih par godina svječice su katastrofa, ova svječica je imala možda 200km i dogodi se ovo:
Da ne pričam koliko smo imali novih neispravnih svječica u servisu (staviš novu svječicu ili ne radi, ili rikne kroz par kilometara, od najjeftinijih BR8ES i HS, pa do skupljih platinum i CR8EB, EKB)
I onda se dogodi ovo:
Popustila se jedna od matica što drži glavu (sve stegnio na 15nm), sad kad budem slagao stežem dok navoji ne izađu.
Nabavio drugu Malossi radilicu koja ima oko 1000km, i izgleda da se potrošio dosjed ležaja kod variomata (toliko o Malossiju, prvi puta vađena iz bloka), sutra ću probati s novim ležajem pa ćemo vidjeti što kaže.
steeef:
bas te ulovil peh..
ovo za svjecice sam i ja primjetil zadnje vrijeme,pogotovo ove ngk made in france..dosta je da ju zalije 2-3 puta i more u smece,makar je nova..a neke su odma u startu poluispravne ili cak neispravne kak i sam velis..
a za stezanje glave,kak drug mako veli,stezes dok navoj vodu ne pusti :icon_biggrin:
ak se dobro sjecam,alfa je pisal jos prije da je i njemu malossi radilica dobila luft na dosjedu lezaja vrlo brzo..puno para a od muzike skoro nista..
gumy:
Pa eto, nju sam kupio novu prije 7-8 godina, složio i prešao možda 1000km, prodao prijatelju mašinu i njemu to stajalo sve ove godine, i jučer ju izvadim i imam šta vidit.
Al ima i za to načina da se rješi, takvi skuteri najbolje idu.
steeef:
barem ti nije dosadno..lepo nas kako :icon_biggrin:
RunnerSukosan:
I ja isto nemam srece s ngk. Prva mi je u startu bila neispravna, druga je riknula nakon 200km i treca ne zeli pokazat boju. Sad cekam da vidim sta ce cetvrta pokazat, s champion nikad nisam ima problema.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju