Tehnički kutak > Garaža

Midrace aerox SC Osijek

<< < (6/24) > >>

andy:
Sta ovo bolja opcija od bumper spreja u piksi !?

Kak je taj tvoj bumper otporan na benzin i ostalo ?

Kolko slojeva si bacio i kolko si potrošio bumpera !?

Inače izgleda dobro preko slika :)

gumy:
potrošio sam cjelu litru jer sam bacio u dva sloja da to bude kak spada. (plus malo nitra jer je pregusta boja ta, počne štopati špricu)

prešli smo maske sa šmirglom 800 i nakon toga primer (nije mi se dalo dr#at% s filerom bzvz)

kolko je otporan na benzin nemam pojma, nadam se ni da neću saznati jer je motor više manje poštiman i ne treba se ništa više čačkati.

Stigao danas komplet ključeva s bravama, stavljen remen i evo kako stoji u kombinaciji s overrange variomatom i većom zadnjom polutkom.

pralas:
gumeni bude to dobro islo,potrosnja nece biti prevelika a opet ne moras stalno šarafat...

ne znam jel se sjecas kad sam stavio minarelli masinu na TGB,isto je bio sličan setup kao kod tebe i u startu je odvajao prednji bez ikakvog cimanja i općenito je skuter isao jako dobro,a ovo bi jos trebalo malo bolje...vidim da si turpijao po trophyu,ne znam koliku,ali osjetit ce se sigurno pogotovo jer je u kombinaciji sa r-om i 19 karbom..

ajde upregni se i da vidim taj žbljut u konačnom izdanju :D

gumy:
ništa nije turpijano po trophyu, jedino sam dao skiniti 1mm s čela cilindra i podmjestio to ispod s brtvama da svi kanali budu taman otvoreni kad je klip u dmt jer je mrvicu viši od minarelli klipa.. ništa nije šireno, drkano polirano, squish na modular glavi je 0.8 ak se dobro sječam.

moram se još malo poigrati s prijenosom i pregledati smjesu, mrvicu ju prebogata i to je to, skuter pali na zub i ide sasvim ok.
bitno da nije jako glasan, i da se ne kvari.

pralas:

--- Citat: gumy - 27 Svibanj, 2013, 23:31:47 ---ništa nije turpijano po trophyu, jedino sam dao skiniti 1mm s čela cilindra i podmjestio to ispod s brtvama da svi kanali budu taman otvoreni kad je klip u dmt jer je mrvicu viši od minarelli klipa.. ništa nije šireno, drkano polirano, squish na modular glavi je 0.8 ak se dobro sječam.

moram se još malo poigrati s prijenosom i pregledati smjesu, mrvicu ju prebogata i to je to, skuter pali na zub i ide sasvim ok.
bitno da nije jako glasan, i da se ne kvari.

--- Kraj citata ---
aha,mislio sam da si nesta turpijao...dobro je i ovo,vazno da su otvoreni kako treba u dmt..

setup je taman,samo bi murja mogla zajebavati,jer su doslovni na svakom koraku,pogotovo ovi na motorima..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju