Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

+ Aprilia SR50cc Stealth, potajno ka 70cc High end +

<< < (13/78) > >>

Matija97:
svaka cast,ovo je pedantno do detalja  :headbang: :icon_thumright:

[R]UNNE[R]:
.

Grale:
A o plastifikaciji nisi razmisljo?

pitaNS:
hvala svima...blokovi su crni  iram će biti isto crn..plastike već idu u neku šampanj boju, onako bež!
Nisam razmišljao o plastifikaciji, to treba platiti, a ovo sam sam odradio kod kuće...

pitaNS:
Danas se malo radilo..Delimično je ofarban Paioli amortizer iako ne znam da li će me dobro služiti ali otom potom...

Došao sam na ideju da preradim deklicu prenosa po uzoru na Malossi,Polini i Top performance koje sve u sebi imaju igličaste Torrington ležajeve u koje upadaju osovine sekundara, a sve zbog vibracija usled velikih obrtaja...kao što znamo fabrička deklica prenosa nema nikakve ležajeve za osovine!!

U pitanju su sledeći Torrington ležajevi: (unutrašnji fi, spoljašnji fi, širina ležaja)
mali: 14-20-12 mm
veliki: 22-28-16mm
Deklicu prenosa mi je uradio majstor na cnc mašini tj proširio postojeće rupe prema ovim ležajevima, i evo ih unutra:

Kod malog ležaja majstoru je glodalo otišlo preduboko pa je malko prosvirao deklicu...Nije strašno, zalio sam tečnim metalom i mislim da neće curiti...

Dalje, stiglo mi je komplet Malossi innerotor paljenje...papreno skupa stvarčica a greota je ovo izostaviti iz setupa!!!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju