Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

+ Aprilia SR50cc Stealth, potajno ka 70cc High end +

<< < (2/78) > >>

IvanRox:
odličan projekt koji će prijenos bit unutra ?

Zika:
i ja sam trazio sr mina LC i nisam ga naso,pa sam uzeo aerox  :icon_biggrin:,rijetki su jako,sretno s projektom,  :icon_thumright:

pitaNS:
slažem za svoju dušu...sad da li će se pojaviti na nekom drag takmičenju ko zna, što da ne...
Prenos će biti OR ali pokušaću proći jeftinije ako skombinujem nazad Morini polutke koje su 123mm sa linearnim kanalima, napred naravno veliki variomat sa 19x15,5mm rolnicama sad dal Malossi ili Stage6 videćemo...
Kvačilo naravno neko u top klasi i zvono, a primarni ili sekundarni zupčanici kojih 20% produženja...

pitaNS:

--- Citat: Zika - 12 Studeni, 2012, 21:38:35 ---i ja sam trazio sr mina LC i nisam ga naso,pa sam uzeo aerox  :icon_biggrin:,rijetki su jako,sretno s projektom,  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

jeste, jako su retki...Ja sam ovog tražio 4-5 meseci...ili su vazdušari, ili nemaju nazad disk...ili ima sve ali je sav pokrivljen od padova!!!

Zika:

--- Citat: pitaNS - 12 Studeni, 2012, 21:40:12 ---
--- Citat: Zika - 12 Studeni, 2012, 21:38:35 ---i ja sam trazio sr mina LC i nisam ga naso,pa sam uzeo aerox  :icon_biggrin:,rijetki su jako,sretno s projektom,  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

jeste, jako su retki...Ja sam ovog tražio 4-5 meseci...ili su vazdušari, ili nemaju nazad disk...ili ima sve ali je sav pokrivljen od padova!!!

--- Kraj citata ---
AC ih ima dosta stvarno,al LC jako malo  :icon_biggrin:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju