Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

+ Aprilia SR50cc Stealth, potajno ka 70cc High end +

<< < (63/78) > >>

dule pacov:
Zašto ne spojiš 2 kilera, jedan na originalnoj poziciji, a drugi tamo iza prednjeg kotača kak imaju gilere?

Peksy:

--- Citat: dule pacov - 23 Rujan, 2013, 23:55:53 ---Zašto ne spojiš 2 kilera, jedan na originalnoj poziciji, a drugi tamo iza prednjeg kotača kak imaju gilere?

--- Kraj citata ---
zato jer srka nije gilera i za stavit drugi hladnjak mora pilat prednju maski u dnu,vise se isplati uvalit nekako gori jedan veliki i to e to i manje zajebancije...

pitaNS:
upravo to što Peksy kaže...ovako je lakše jedan veliki hladnjak...neću mni da pomislim oko zaebancije oko pripasavanja još jednog hladnjaka iza zadnjeg točka u toj maski...

Hladnjak je montiran i stigao sam opaliti tek 2 vožnje...u međuvremenu sam skontao da mi Bosch pumpa nije radila dobro pa sam sad nabavio drugu...sad ćemo videti šta kaže temp...Javim rezultate....

brteam9:
Svaka cast za projekt skuter je bomba da si blize mogli bi se negdje nac pa da se vidi uzivo to cudo,moje je nula naspram ovoga,svaka cast jos jednom  :headbang:

pitaNS:
Veliki hladnjak je montiran, danas sam se baš lepo provozao po gradu...što se tiče temperature kreće se oko 70c a kad ga ispržim ode i u 85c...sad sam definitivno ubeđen da cilindar duva u kompresiju u vidu neke pukotine veličine dlake...uskoro će cilindar na skeniranje pa ćemo videti da li sam u pravu!!

Evo i nekih slika od danas

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju