Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

+ Aprilia SR50cc Stealth, potajno ka 70cc High end +

<< < (60/78) > >>

pitaNS:
Tassinari vredi svaku paru na ovom setupu...umalo mi se oteo iz ruku sad na probnoj vožnji...dobio je još snage i to poprilično!! Sad naravno treba opet preštelovati karburator jer sam probao par brojeva veću diznu sa kojima je pre trokirao a sad ih guta bez problema!!!

I amortizer je namontiran i lepo mu je čučnuo, ostaje da vidim kroz malo dužu vožnju kako se ponaša...odmah sam ga stavio na najtvrđe...kroz vožnju lepo upija rupe i dobro radi...Ono što mene interesuje je kako će se ponašati na većim brzinama...evo i par slika:

poređenje sa fabričkim Paioli

MarinM:
Uff koji amortizer :D Boje stage6  :toothy9: KOliko te je ispao sa postarinom i svim ostalim?

nomad:
Zar taj  Tassinari od S6 i TOP-ov  nisu isti vrag?

pitaNS:

--- Citat: nomad - 12 Kolovoz, 2013, 11:40:06 ---Zar taj  Tassinari od S6 i TOP-ov  nisu isti vrag?

--- Kraj citata ---

Isti vrag...i u pravom smislu te reči je ovaj usis ko sam VRAG!!

pitaNS:
Usledilo je potpuno novo štelovanje karburatora jer je Tassinari usis tražio novu postavku karburatora...Evo ovo je već 3 dan štelovanja, svaki dan po 2 sata, i došao sam do približne kombinacije...
Bezbroj puta sam skidao karburator, popeo se sa 142 dizne na 149, nivo plovka ponovo podešavao, iglu takođe...uglavnom ovo je posao samo takav!!

Evo i boje svećice koju sam ovoga puta s vremena na vreme morao da gledam kako bi mi bila neka vodilja...Kod Stage6 usisa sam tačno osetio motor kad je jači a kad slabiji pa boju svećice nisam ni gledao, dok ovaj Tassinari usis sve guta i motor radi i sa 142 i sa 149 maltene isto, nijanse su u pitanju..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju