Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

+ Aprilia SR50cc Stealth, potajno ka 70cc High end +

<< < (6/78) > >>

mhr-team:
uuuu možda malo i previše iskasapito deklo  :o
ovo iza kod zvona je baš full tanko  :toothy3:

ali pita nisam se nadao da ćeš fušerit kod poliranja,,, inače uvijek je bolje to ručno odraditi da svaki dio pređeš i da što manje risova ostane... inače sve 5  :icon_thumright:

pitaNS:

--- Citat: mhr-team - 24 Studeni, 2012, 11:13:10 ---uuuu možda malo i previše iskasapito deklo  :o
ovo iza kod zvona je baš full tanko  :toothy3:

ali pita nisam se nadao da ćeš fušerit kod poliranja,,, inače uvijek je bolje to ručno odraditi da svaki dio pređeš i da što manje risova ostane... inače sve 5  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

A znam da sam malo sfušerisao ali kad nisam imao više volje....biće to doterano još kad se obave bitnije stvari!!!
a prenosu neće biti hladno, samo nek je promaje...  :happy6:  i ne mislim stavljati nikakvu mrežicu, pa ne vozim se po oranju nego po putu, šta će uleteti...

mhr-team:
samo naprije, znam ja da ćeš ti to dotjerati, sad preko zime pa polako  :happy6:
a što se tiče mrežice, ja je isto ne mislim stavljati, iako je u mene puno manja rupa, ali eto... mi ćemo se držati one "ma neće baaa nas"  ;D

pitaNS:
radovi se nastavljaju...
Napokon sam uhvatio vremena da skinem blok. Na njemu je bilo prst zemlje i to zapečene!!! Morao sam se naoružati raznovrsnim arsenalom...čak je i matori uskočio u pomoć kad je video s čim imam posla...  :icon_biggrin:

4-5 sati je opušteno otišlo na zezanciju oko ovog...Nadam se da neću noću imati košmare od ovog...Evo i krajnjeg rezultata koje nije konačno ali mi omogućava da radim oko bloka...

Cilindar u perfektnom stanju, radilica takođe...klip tu i tamo, karike vidim da su potrošene ali to me u ovom trenutku najmanje interesuje...odlažem sve u kofu!

ludi dragster:
ipak moj roost nekako zavrsio kod tebe!!??

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju