Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
+ Aprilia SR50cc Stealth, potajno ka 70cc High end +
mmario73:
ja sam veoma zadovoljan..
obzirom da imamo MF kopiju PWK karburatora 21, dobro se javlja, sreća pa je Pita kupio dodatne igle, pilot-ke i powerjet-ke...
za sada ima snage na srednjim otklonima i na punom gasu kako valja, i vrti se na 13200 u međuubrzanju.. preostaje da Pita detaljno pošteluje i proceni koji će mu okretaji dati najbolju snagu, i to 3G kvačilo da pomeri sa fabričke postavke :)
pitaNS:
pre 2 dana sam imao havariju na moju nesreću...u toku vožnje :sad1:
jedan šraf koji drži čeljust na bloku sam našao 3 metra iza tačke gde mi je blokirao točak, pa pretpostavljam da se on prvi odvio i onda je felna uhvatila čeljust i napravila kuršlus...razlog? vibracije su čudo...ne znam šta drugo da kažem...od sad će Loctite lepak na svakom šrafu raditi!!!
pokidano je kočiono crevo
kočiona čeljust pokrivljena
felna pukla na par mesta
1 prihvat šrafa čeljusti na bloku odvaljen
depresija me je uhvatila neverovatna taj dan i tu noć ali sam ubrzo skontao da je super što nisam išao brže i što nisam pao...ovo će se rešiti sve...idemo dalje!!! :icon_thumright: :icon_thumright:
mhr-team:
a u pi*** materinu :-[
strašno druže... sva sreća da nije tebi ništa... a vidim i blokovi su preživili osim jednog nosača koji se da zavarit...
inače slično se desilo mom frendu kojemu je novi karb spao sa prirubnice i uletio među kotač isto napravio sranje...
Matija97:
e to se zove ne imati srece :sad1: ali kao sto si rekao sva sreca da nisi pao pa jos u bolnici zavrsio ili nesto,motor ce se slozit :icon_thumright: a sto se tice cijelog motora,nisam komentiro do sad al meni je ovo preuredno i predobro :headbang:
Nemoj citirat slike,mod
pitaNS:
da, nosač na bloku planiram zavariti...držaće to valjda...Ma bitno je da nisam zagrlio asfalt, motor ću rešiti...
Matija: hvala
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju