Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

+ Aprilia SR50cc Stealth, potajno ka 70cc High end +

<< < (35/78) > >>

niazinho:
odlican projekt
zlatne felge nemoj dirat  :toothy3:

@pita
ucvrstis poliesterskim vlaknima i smolom imas kupit u boje i lakovima i poslije na to ide autokit

Laki:

--- Citat: pitaNS - 30 Ožujak, 2013, 10:34:44 ---
--- Citat: Laki - 29 Ožujak, 2013, 09:15:00 ---evo kako sam ja radio undertail, pa vidi ak ti pomogne
http://www.mojskuter.com/forum/index.php/topic,8630.msg133665.html#msg133665

--- Kraj citata ---

ček, od čega si iskoristio masku za undertail, vidim da je ista kao i napred?? jel si to prekrojio još jednu SR prednju masku za undertail?? inače super je ispalo...I kojim gitom spajaš maske i oblikuješ, koji je to proizvod šta mi treba?

--- Kraj citata ---
Imao sam jednu prednju masku viska  koja je bila za bacit pa sam nju iskoristio. Spajao sam poliesterskim vlaknima i smolom koje imas za kupit u bilo kojoj prodavaonici boja i lakova

pitaNS:
Felne ne diram naravno, ostaju zlatne.. :)
Ok, moram kupiti ta vlakna i smolu pa da napravim undertail od prednje maske aeroxa, to mi se sviđa..

pitaNS:
nastavljaju se poslovi oko plastika sve dok je vreme hladno i kišovito...
Danas sam radio oko undertaila koji planiram da napravim od prednje plastike Aeroxa..na prvu loptu ne sedne lepo jer smeta amortizer pa je potrebno iseći jedan polukrug okolo amortizera kako bi uopšte moglo da se postavi i podesi pozicija..

Evo slike aerox plastike i fabričkog blatobrana koji sam isekao...Na zadnjoj slici se vidi da se i od fabričkih plastika da napraviti uredan undertail uz popunjavanje rupa i oblikovanja...

ipak ja idem dalje kako sam naumio...Biće tu posla oko spajanja postojećih plastika i ove nove, gitovanja, šmirglanja itd itd...nadam se da ću uspeti u tome..

walkay:
Opasno ce izgledati ako ces ovako ostaviti kako je na zadnjoj slici... samo lagano, nije tezak posao, samo pazljivo!  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju