Tehnički kutak > Tuning skutera
malossi digitronic za bb shema?
skipper_2t:
ima li neko shemu za digitronic za bb?ili ako neko ima pokvareni pa da ja napravin drugi na praksi i ako bude radia stavin shemu na forum i koji elementi se koriste
moze i od bb ac ili lc cdi-a shema ili isto ako ima pokvarenih
SRAD:
--- Citat: skipper_2t - 12 Studeni, 2012, 19:40:35 ---ima li neko shemu za digitronic za bb?ili ako neko ima pokvareni pa da ja napravin drugi na praksi i ako bude radia stavin shemu na forum i koji elementi se koriste
--- Kraj citata ---
Nema tu šeme, tu je i mikroprocesor umiješan zato nema smisla kemijat.
Npr ako nemaš nikakav CDI može se spojit od 50 kubika Piaggio s time da se smeđa žica sa statora prispoji na masu.
Josip:
--- Citat: SRAD - 15 Studeni, 2012, 16:27:10 ---
--- Citat: skipper_2t - 12 Studeni, 2012, 19:40:35 ---ima li neko shemu za digitronic za bb?ili ako neko ima pokvareni pa da ja napravin drugi na praksi i ako bude radia stavin shemu na forum i koji elementi se koriste
--- Kraj citata ---
Nema tu šeme, tu je i mikroprocesor umiješan zato nema smisla kemijat.
Npr ako nemaš nikakav CDI može se spojit od 50 kubika Piaggio s time da se smeđa žica sa statora prispoji na masu.
--- Kraj citata ---
ili ti ga eprom koji se da programirat kako zelis.... :icon_thumright:
skipper_2t:
nema veze ako ima chip,ima na praksi pic programator tako da nije to problem isprogramirat ako iman potrebnu shemu i podatke za programiranje
SRAD:
--- Citat: skipper_2t - 15 Studeni, 2012, 19:32:46 ---nema veze ako ima chip,ima na praksi pic programator tako da nije to problem isprogramirat ako iman potrebnu shemu i podatke za programiranje
--- Kraj citata ---
Uglavnom tih podataka nema, rastavi koji nevaljani CDI pa vidi koje su komponente unutra na ploči, ja jesam i izgleda zbrkanooo :toothy12:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju