Tehnički kutak > Tuning skutera

malossi digitronic za bb shema?

(1/6) > >>

skipper_2t:
ima li neko shemu za digitronic za bb?ili ako neko ima pokvareni pa da ja napravin drugi na praksi i ako bude radia stavin shemu na forum i koji elementi se koriste
moze i od bb ac ili lc cdi-a shema ili isto ako ima pokvarenih

SRAD:

--- Citat: skipper_2t - 12 Studeni, 2012, 19:40:35 ---ima li neko shemu za digitronic za bb?ili ako neko ima pokvareni pa da ja napravin drugi na praksi i ako bude radia stavin shemu na forum i koji elementi se koriste

--- Kraj citata ---

Nema tu šeme, tu je i mikroprocesor umiješan zato nema smisla kemijat.
Npr ako nemaš nikakav CDI može se spojit od 50 kubika Piaggio s time da se smeđa žica sa statora prispoji na masu.

Josip:

--- Citat: SRAD - 15 Studeni, 2012, 16:27:10 ---
--- Citat: skipper_2t - 12 Studeni, 2012, 19:40:35 ---ima li neko shemu za digitronic za bb?ili ako neko ima pokvareni pa da ja napravin drugi na praksi i ako bude radia stavin shemu na forum i koji elementi se koriste

--- Kraj citata ---

Nema tu šeme, tu je i mikroprocesor umiješan zato nema smisla kemijat.
Npr ako nemaš nikakav CDI može se spojit od 50 kubika Piaggio s time da se smeđa žica sa statora prispoji na masu.

--- Kraj citata ---

ili ti ga eprom koji se da programirat kako zelis....  :icon_thumright:

skipper_2t:
nema veze ako ima chip,ima na praksi pic programator tako da nije to problem isprogramirat ako iman potrebnu shemu i podatke za programiranje

SRAD:

--- Citat: skipper_2t - 15 Studeni, 2012, 19:32:46 ---nema veze ako ima chip,ima na praksi pic programator tako da nije to problem isprogramirat ako iman potrebnu shemu i podatke za programiranje

--- Kraj citata ---

Uglavnom tih podataka nema, rastavi koji nevaljani CDI pa vidi koje su komponente unutra na ploči, ja jesam i izgleda zbrkanooo  :toothy12:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju