Tehnički kutak > Tuning skutera
malossi delta podesavanje
brzi bmw:
pozz zanima me kako da podesim deltu da ima jako dobar start cemu sluze oni utezi?? na delti su malosi mhr plave opruge. Auspuh mi je nardo kit due +
Mikac21:
--- Citat: brzi bmw - 11 Studeni, 2012, 23:02:15 ---pozz zanima me kako da podesim deltu da ima jako dobar start cemu sluze oni utezi?? na delti su malosi mhr plave opruge. Auspuh mi je nardo kit due +
--- Kraj citata ---
to su ti dobri federi za dueta,samo ih nategneš sa tim utezima do kraja,pogledaj skužit ćeš lagano
brzi bmw:
ok !! hvala ...samo nisam jos skuzio cemu sluze utezi,ako sam dobro razumeo ako se utezi digru prema gore tj prema kraju pakne onta bi trebao biti jaci start sa manje proklizavanja ??jel tako ??
Jet Force C-tech:
--- Citat: brzi bmw - 12 Studeni, 2012, 20:38:50 ---ok !! hvala ...samo nisam jos skuzio cemu sluze utezi,ako sam dobro razumeo ako se utezi digru prema gore tj prema kraju pakne onta bi trebao biti jaci start sa manje proklizavanja ??jel tako ??
--- Kraj citata ---
ne nego kad ig utegnes na vecim obrtajim se pocne kvacilo sirit, a to za proklizivanje zavisi od zvona i od pakni u kakvom su stanju...
Rox-Rab:
--- Citat: Jet Force C-tech - 12 Studeni, 2012, 21:37:38 ---
--- Citat: brzi bmw - 12 Studeni, 2012, 20:38:50 ---ok !! hvala ...samo nisam jos skuzio cemu sluze utezi,ako sam dobro razumeo ako se utezi digru prema gore tj prema kraju pakne onta bi trebao biti jaci start sa manje proklizavanja ??jel tako ??
--- Kraj citata ---
ne nego kad ig utegnes na vecim obrtajim se pocne kvacilo sirit, a to za proklizivanje zavisi od zvona i od pakni u kakvom su stanju...
--- Kraj citata ---
ne pisi gluposti ako neznas
ti utezi su da se nastela start, osim na kojim okretajima hoces da ti krece moze se nastelat i dal hoces da te cimne na startu ko budalu ili ako oces da prvo malo proklizi i onda krene...
ja imam s6 mkII i jos nisam skuzio kakva bi kombinacija bila dobra jer mi se neda 50x skidat kvacilo zbog toga...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju