Tehnički kutak > Blokade
Gilera Stalker 80KM/h možel brže
zenicafreak:
DA se pofalim riješio sam se svog brzog skutera yamasakija :toothy9:
Kupio sam sebi drugi i to gilera stalker 2002 god 700Eur nešto liki reće da je ubacio novi klip i karike kao i vergazer koji ima Choke rućni i sad je to malosi 80ccm kit.(tako je bar rekao)Ima strašno brzo ubrzanje da prokliziva kad mu stisneš gas do daske kad krećeš a ja sam težak 120kg :dontknow:.Brzinu od 80KM/H nabije u 300 400 metara
Međutim krajna brzina je 80KM/h možel ovo još brže da se našetela
evo i slika kupio sam ga prije 7 dana i sada samo još da ga ofarbam u malo normalniju boju
dino_sk:
--- Citat: zenicafreak - 10 Lipanj, 2008, 23:31:09 ---DA se pofalim riješio sam se svog brzog skutera yamasakija :toothy9:
Kupio sam sebi drugi i to gilera stalker 2002 god 700Eur nešto liki reće da je ubacio novi klip i karike kao i vergazer koji ima Choke rućni i sad je to malosi 80ccm kit.(tako je bar rekao)Ima strašno brzo ubrzanje da prokliziva kad mu stisneš gas do daske kad krećeš a ja sam težak 120kg :dontknow:.Brzinu od 80KM/H nabije u 300 400 metara
Međutim krajna brzina je 80KM/h možel ovo još brže da se našetela
evo i slika kupio sam ga prije 7 dana i sada samo još da ga ofarbam u malo normalniju boju
--- Kraj citata ---
pa serijala nabije 80 u 400m
zenicafreak:
Probo sam kod kolege serijalu nije ni blizu ovaj ima start za nepovjerovat prokliziva kad gas stisneš do kraja i hoće na zadnji da se digne.sutra ću napravit jedan mali filmić ako bude gotov sa farbanja. nego možel krajna brzina ići na 100 ili 95
igor.sb:
--- Citat: zenicafreak - 11 Lipanj, 2008, 00:51:24 ---nego možel krajna brzina ići na 100 ili 95
--- Kraj citata ---
sve ima svoju cijenu :icon_thumright:
neer:
nema 80 ccm vec 70 a ustvari ima ali to je big bore kit ak se nevara.a ovo za 80 kmh je normalno s tvojom kilazom koja je gro velika hahaha ti si big bore brate hahahaha
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju