Tehnički kutak > Garaža

Gilera Runner SP 50 Special Series !!!

<< < (11/13) > >>

mhr-team:
odlično je ispalo, svaka čast... vidi se očita razlika kad se radi pedantno i ne preskaču granulacije  :icon_thumright:
jedino šteta što nisi izbušio rupe za zrak, ali opet to niked nije kasno  :icon_thumright:

RuNNeR.:

--- Citat: gilera50 - 12 Veljača, 2013, 12:56:09 ---odlican runner!!

--- Kraj citata ---

--- Citat: Brnelic - 13 Veljača, 2013, 11:29:50 ---Jako lijep runner, svaka čast na trudu  :notworthy:

--- Kraj citata ---

--- Citat: 2mario2 - 08 Veljača, 2013, 16:34:33 ---pre*ebeno ispalo... :notworthy: :notworthy: :notworthy:

--- Kraj citata ---
Hvala momci ;D

--- Citat: mhr-team - 15 Veljača, 2013, 22:44:40 ---odlično je ispalo, svaka čast... vidi se očita razlika kad se radi pedantno i ne preskaču granulacije  :icon_thumright:
jedino šteta što nisi izbušio rupe za zrak, ali opet to niked nije kasno  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
Hvala Anto. Sto se tice dekla radio sam od 220 do 2000 vodobrusnim.
Rupe imaju izbusene na deklu s prednje strane samo sto se nevide, a ne vredi mi busit rupe na deklu kod zvona posto se Runner cesto pere  :toothy9:

vanjavk:
Auuu ovo nakon prelazenja s plavom kredom usporedba ravna sa ogledalom,stvarno pedantno odrađeno  :headbang:
Koliko ti je odoka trebalo vremena od pocetka do zavrsnice s kredom sati rada,posto vidim da je to krajnje temeljito odrađeno :bigbrother:

RuNNeR.:

--- Citat: vanjavk - 21 Veljača, 2013, 20:03:47 ---Auuu ovo nakon prelazenja s plavom kredom usporedba ravna sa ogledalom,stvarno pedantno odrađeno  :headbang:
Koliko ti je odoka trebalo vremena od pocetka do zavrsnice s kredom sati rada,posto vidim da je to krajnje temeljito odrađeno :bigbrother:

--- Kraj citata ---
Sa plavom kredom sam presao samo jednom deklo, a odprilike sam radio 1 sat posto sam radio temeljno, a moglo bi se i brze zavrsit :)

RuNNeR.:
Pozz forumasi!!
Danas iz dosade udari mi u glavu da malo auspuh ponovo obnovim (ispoliram).... usput uz auspuh sam ispolirao i ruckice kocnica.
Evo ga koja slika :glasses9:

Evo ga na kraju jedna slika od Runnera...

Sutra ce biti slike od auspuha nakon prve voznje  :icon_thumright: :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju