Tehnički kutak > Garaža
Gilera Runner SP 50 Special Series !!!
mhr-team:
sve odlično, nema šta... jedino si nabavi bilo akvu polir pastu i ispoliraj deklo, jer ovo nije ni u pola sjaj kao kad se ispolira... ne mora nužno biti plava kreda, može bilo koja polir pasta i ima da se sjaji :icon_thumright:
stipe:
svaka cast!
jako lip i uredan runner!
RuNNeR.:
--- Citat: mhr-team - 13 Studeni, 2012, 01:33:13 ---sve odlično, nema šta... jedino si nabavi bilo akvu polir pastu i ispoliraj deklo, jer ovo nije ni u pola sjaj kao kad se ispolira... ne mora nužno biti plava kreda, može bilo koja polir pasta i ima da se sjaji :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Hvala Anto care sto se tice plave krede raspitujem se ali svjestan sam da ne moze bolje bez plave krede ali ovo je najbolje sto se moglo odraditi sa rukom i vodobrusnim :icon_thumright:
--- Citat: stipe - 13 Studeni, 2012, 08:20:10 ---svaka cast!
jako lip i uredan runner!
--- Kraj citata ---
Hvala nastojim da ga odrzavam i ne volim kada mi je skuter prljav (valjda je to LJUBAV) :biker2:
vanjavk:
Bas gledam garaze clanova foruma Runnere ugl,i sam drzim do urednosti al ovo je stvarno skuter salon stanje i svaka cast za odrzavanje :headbang:
Imam slicni setup na svom Runneru sam ja imam Leovince Zx crome... Ljepo odrađeno bojanje plastika deklo da ne govorim :glasses9:
SQILLER:
j#bo majku prekrasan runner
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju