Tehnički kutak > Garaža

Gilera Runner SP 50 Special Series !!!

<< < (5/13) > >>

igor.sb:

--- Citat: Maurini-Tuning - 10 Studeni, 2012, 21:12:50 ---izgleda predobro,svaka cast :icon_thumright:

kako su ti se rolice pokazale kad kreces?jeli trom skuter u ubrzavanju s tim rolicama?

pitam zato sto i ja namjeravam kupit multivar pa zato pitam za rolice... :)

--- Kraj citata ---

ne znam na koju foru moze imati iste role kao i za ser vario

kad ide multivar s rezom to je oko 6g

Maurini-Tuning:
a ne znam ni ja,ali on ima 4.8 role pa sam ga mislio pitati kakav je skuter sa tim rolama... :icon_thumright:

Grale:
Super izgleda stvarno...
Al radije ti uzmi serijski remen,ne tu neke za overange jer nećeš s njim izvuć performanse iz skutera...
Radije upikni kakav gus kit ;)

RuNNeR.:

--- Citat: Maurini-Tuning - 10 Studeni, 2012, 21:12:50 ---izgleda predobro,svaka cast :icon_thumright:

kako su ti se rolice pokazale kad kreces?jeli trom skuter u ubrzavanju s tim rolicama?

pitam zato sto i ja namjeravam kupit multivar pa zato pitam za rolice... :)

--- Kraj citata ---
skuter kada dam pun gas skoci na 9.000 rpm,a kroz ubrzanje 9.800 rpm ali vjeruj mi to je sve od skutera do skutera drug mi ima istog runnera kao ja i ima multivar on kada je stavio rolnice 4.8 motor je vrtio vise u prazno nego sto je vukao mada i meni nije bilo jasno rolnice koje idu u serijski variomat da odgovaraju na multivaru ali kao sto sam vec rekao probao sam vise gramaza rolnica i ova mi se pokazala kao najbolja,a sto se tice same kupovine multivara neces se pokajat.

--- Citat: Grale - 10 Studeni, 2012, 21:18:28 ---Super izgleda stvarno...
Al radije ti uzmi serijski remen,ne tu neke za overange jer nećeš s njim izvuć performanse iz skutera...
Radije upikni kakav gus kit ;)

--- Kraj citata ---
Hvala drug.... a sto se tice u vezi remena vecinom su 2 na skuteru tako da sam se odlucio za kevlar jer ne gubi skuter snagu pogotov kada su velike vrucine .... a kit ce morati malo da priceka ali imam ga u planu :icon_thumright:

2mario2:
predobar je Runner... :notworthy:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju