Tehnički kutak > Garaža

Gilera Runner SP 50 Special Series !!!

<< < (3/13) > >>

Tomi_ZG:
Odlična kombinacija boja,jako mi se sviđa,čak i naljepnice kojih sam inače protivnik i nemogu ih smislit na skuteru,a i jako je očuvan s obzirom na kilometražu,kao iz dućana.
Po čistoći se možeš mjerit sa Ivanom Speedyem  :laughing7:

RuNNeR.:

--- Citat: dachi - 10 Studeni, 2012, 11:02:10 ---ja isto ne vidim slike  :sad1:  zanima me kak si ga ispoliro,da vidim na sta lici jer kod mene isto tak nes sljedi prek zime

--- Kraj citata ---
Slike sam popravio... evo objasnit cu ti detaljan postupak kako sam sve to odradio. Prvo sam uzeo skid boju i nanjeo na deklo.Nako par minuta boja se pocela ljustit.U nekim slucajevima ako se boja ne pocne ljustit od jednog pokusaja postupak ponoviti 2-3 puta Onda sam koristio smirgl papir vodobrusni granulacije  220 na kojem se najvise trebas zadrzat i ne prelaziti dalje dok se sva ostecenja ne poravnaju, poslje toga 320,400,600,800,1000,1500 i na kraju sa 2000.Naravno ko ima plavu kredu preci i s njom jer bi efekat bio dosta bolji u mom slucaju nisam prelazio plavom kredom jer je nema u BiH,niti sam koristio ikakve polir paste. Moj savjet ako pocnes polirati deklo nemoj brzo odustajati jer sam pocetak je uvijek najtezi. Ovo gore sve navedeno sam koristio i u poliranju auspuha. Nadam se da ce ti ovaj savjet biti od koristi. :icon_thumright:

walkay:
Najlijepsi Runner iz nove serije sto sam vidio, ali zasto moras pokvariti serijski izgled sa farbanjem plastike i sa naljepnicama! Ako ces tako dalje bit ce kirbaj, cestitam!  :icon_thumright:

RuNNeR.:

--- Citat: Grale - 10 Studeni, 2012, 11:08:21 ---Ni ja ne vidim slike  :dontknow:
Btw prelagane su ti te rolice u multivaru

--- Kraj citata ---
I ja sam mislio da su 4.8 gr rolnice prelagane  u multivaru ali sam isprobao par setova i ovaj se najbolje pokazao motor ide odlicno :skuter: :skuter:

RuNNeR.:

--- Citat: neven92 - 10 Studeni, 2012, 20:39:12 ---je vidi se sad  ;D  prelijep je runner   :)

--- Kraj citata ---
Hvala....

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju