Općenito > Generalno o skuterima
Kupnja aprilie sr 150
te-te-ac:
a da pitas igora na pm ?? ::)
Grale:
Pa nije to spejs šatl ( dobro je ) da moraš nekaj posebno gledat,gledaš ko na ostalim skuterima...
igor.sb:
--- Citat: Beli_zg - 10 Studeni, 2012, 10:13:29 ---a generalno nema nis posebno , pogledas ko na svima jel padano,jesu ravne vilice, kolko ima km, i onaj selen , nosac centralni od masine jel razjeban probas s rukom zadnji kotac jel ima lufta i to je ukratko to
--- Kraj citata ---
ak ne znas nemoj pisat, jednostavno
--- Citat: te-te-ac - 10 Studeni, 2012, 12:40:07 ---a da pitas igora na pm ?? ::)
--- Kraj citata ---
bas
OUC AIR:
--- Citat: Grale - 10 Studeni, 2012, 12:42:23 ---Pa nije to spejs šatl ( dobro je ) da moraš nekaj posebno gledat,gledaš ko na ostalim skuterima...
--- Kraj citata ---
hehe :icon_thumright:
Tocka:
--- Citat: igor.sb - 10 Studeni, 2012, 12:59:20 ---
--- Citat: Beli_zg - 10 Studeni, 2012, 10:13:29 ---a generalno nema nis posebno , pogledas ko na svima jel padano,jesu ravne vilice, kolko ima km, i onaj selen , nosac centralni od masine jel razjeban probas s rukom zadnji kotac jel ima lufta i to je ukratko to
--- Kraj citata ---
ak ne znas nemoj pisat, jednostavno
--- Citat: te-te-ac - 10 Studeni, 2012, 12:40:07 ---a da pitas igora na pm ?? ::)
--- Kraj citata ---
bas
--- Kraj citata ---
Tako je. Meni je sve čika igor objasnio prek PM-a kad sam bočnu nogaru stavljala... :)
Inače, pogledaj vilice jel imaju lufta, moj ima pa se klima onak nekak čudno, ne znam, glup osjećaj, luft kod kočenja, zacukava i skače...
Inače, zakon zakon skut. Ak krepa (nedo bog) kupujem još jednog. I još jednog i opet i opet. :icon_biggrin:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju