Općenito > Generalno o skuterima

Kupnja aprilie sr 150

<< < (2/2)

te-te-ac:
a da pitas igora na pm ??  ::)

Grale:
Pa nije to spejs šatl ( dobro je ) da moraš nekaj posebno gledat,gledaš ko na ostalim skuterima...

igor.sb:

--- Citat: Beli_zg - 10 Studeni, 2012, 10:13:29 ---a generalno nema nis posebno , pogledas ko na svima jel padano,jesu ravne vilice, kolko ima km, i onaj selen , nosac centralni od masine jel razjeban probas s rukom zadnji kotac jel ima lufta i to je ukratko to

--- Kraj citata ---

ak ne znas nemoj pisat, jednostavno

--- Citat: te-te-ac - 10 Studeni, 2012, 12:40:07 ---a da pitas igora na pm ??  ::)

--- Kraj citata ---

bas

OUC AIR:

--- Citat: Grale - 10 Studeni, 2012, 12:42:23 ---Pa nije to spejs šatl ( dobro je ) da moraš nekaj posebno gledat,gledaš ko na ostalim skuterima...

--- Kraj citata ---

hehe  :icon_thumright:

Tocka:

--- Citat: igor.sb - 10 Studeni, 2012, 12:59:20 ---
--- Citat: Beli_zg - 10 Studeni, 2012, 10:13:29 ---a generalno nema nis posebno , pogledas ko na svima jel padano,jesu ravne vilice, kolko ima km, i onaj selen , nosac centralni od masine jel razjeban probas s rukom zadnji kotac jel ima lufta i to je ukratko to

--- Kraj citata ---

ak ne znas nemoj pisat, jednostavno

--- Citat: te-te-ac - 10 Studeni, 2012, 12:40:07 ---a da pitas igora na pm ??  ::)

--- Kraj citata ---

bas

--- Kraj citata ---

Tako je. Meni je sve čika igor objasnio prek PM-a kad sam bočnu nogaru stavljala... :)

Inače, pogledaj vilice jel imaju lufta, moj ima pa se klima onak nekak čudno, ne znam, glup osjećaj, luft kod kočenja, zacukava i skače...

Inače, zakon zakon skut. Ak krepa (nedo bog) kupujem još jednog. I još jednog i opet i opet.  :icon_biggrin:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju