Tehnički kutak > Garaža
Peugeot Trekker by AnconeR
AnconeR:
Evo par sitnica, nakon duugo dugo vremena... :)
Dakle, skuter (trekker) je nekoć bio u Lici (Kosinj - prva tiskara u hr... :toothy9: ) odakle su moju korjeni... bla bla. Tamo sam ga ujedno i kupio. I tako sam ja nedavno položio, te sam odlucio navedeni skuter dovest kući u V. Goricu. Natovario na ga prikolicu i rokaj.
Uglavnom, u međuvremenu dok me nije bilo na forumu, na njemu sam slozio ovaj undertail (ili kako vec se zove). Nije Bog zna sta, al nije ni lose i nabavio ove plastike od peugeot metal x-a (plastike oko sica)
AnconeR:
I tako je sad skut kod mene u vg i sprema se za registraciju.
Uglavnom, ponovo sam ga prefarbao, ali ovaj put kompletnog, u slične boje koje je i bio.
Oaj put je kombinacija ta metalik zelena i mat crna, odnosno plasti dip.
nemojte mislit da sam sa samo 2 spreja dipao cijeli skut... :)
Neke slike plastika-
Malo poliranja i tako to (kurbla nece ostati ovako ofarbana)
I trenutno stanje -
I da, felge sam odnio na poliranje - samo rub ce bit poliran, pa kad one budu gotove, tekker ide na registraciju.. :)
AnconeR:
Evo jos par slika, kakav je neko vrijeme bio.
MarinM:
Odlicnoo, kako je koristit plasti dip? Dali ostaje na fleke? Pokriva li ogrebotine?
AnconeR:
A mogu ti reć da je jeb*na farba. Nit se da izrgrebat samo tako, nit se to lako skida kad se ofarba, u pozitivnom smislu.
A sad za ogrebotine, i pokriva i ne. Ovisi kolika je ogrebotina. Npr, ja sam plastike na mjestima gdje u izgrebane bile malo ismirglao vodobrusnim 400 ili 600, pošpricao i odlično je, ništa se ne vidi. I da, 4 sloja dipa je minimalno za neke solidne rezultate. :)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju