Uredništvo > Pitanja, pritužbe i/ili pohvale..

Prijedlog za forum

(1/2) > >>

marracc:
pozdrav,
vidio sam ne nekim stranim forumima da mogu pisati o onome što su kupili i testirali. bilo bi korisno da i mi imamo jedan takav podforum( ili kako se to vec zove), nesto kao Isprobane stvari ili Preporuke. Ima dosta toga po forumu kaj su ljudi kupili, testirali, ali je sve pobrkano i tesko za nac, a mislim da bi ovo bilo super, pogotovo ako bi si modovi dali truda i sve te teme stavili u taj neki novi podforum.

Reponja:
Jok, ako bi se to radilo, onda bi trebalo sve od nule. Tko bi pri zdravoj pameti prekopavao sve
ove tisuće postova da bi vukao tekstove i stavljao ih u nove teme? Mi bi ih nalazili tražilicom...
Tako ih može bilo tko naći.

Zapravo, jednom davno je na forumu možda i postojao takav podforum, ali su zli moderatori sve
to razbucali da bi naučili forumaše na korištenje tražilice. Gledajući teme koje se iz dana u dan
otvaraju, korištenje tražilice još nije doseglo traženi level, pa smo odlučili taj podforum još malo
držati u mračnom kutku podruma, odmah kraj dobrog vina i zlatnih poluga kojima ćemo za par
godina kupovati benzin.

Još koje pitanje?  :toothy3:

marracc:

--- Citat: Reponja - 09 Studeni, 2012, 19:08:29 ---Jok, ako bi se to radilo, onda bi trebalo sve od nule. Tko bi pri zdravoj pameti prekopavao sve
ove tisuće postova da bi vukao tekstove i stavljao ih u nove teme? Mi bi ih nalazili tražilicom...
Tako ih može bilo tko naći.

Zapravo, jednom davno je na forumu možda i postojao takav podforum, ali su zli moderatori sve
to razbucali da bi naučili forumaše na korištenje tražilice. Gledajući teme koje se iz dana u dan
otvaraju, korištenje tražilice još nije doseglo traženi level, pa smo odlučili taj podforum još malo
držati u mračnom kutku podruma, odmah kraj dobrog vina i zlatnih poluga kojima ćemo za par
godina kupovati benzin.

Još koje pitanje?  :toothy3:

--- Kraj citata ---

A jbg... ovak se puno tema otvara, a moglo bi se puno odgovora nac u tim temama gdje su ljudi testirali stvari.... niš... pozzzzz

Drnda:
marac , problem je sto ljudi ne zele potraziti temu koja ga zanima, nego ce otvoriti novu, a ne kliknuti na sljececu stranicu ili par tema ispodi naci istu temu...

marracc:

--- Citat: Drnda-1 - 09 Studeni, 2012, 19:25:10 ---marac , problem je sto ljudi ne zele potraziti temu koja ga zanima, nego ce otvoriti novu, a ne kliknuti na sljececu stranicu ili par tema ispodi naci istu temu...

--- Kraj citata ---
A cuj, mislim da bi svejedno bilo potrebno otvorit jedan takav topic,barem za ubuduce da se pise kaj je netko kupio,testirao i dojmove. Meni je onaj napredni search izbacio 20ak stranica samo na temu variomata, a recimo da negdje vidim kak je covjek testirao nes i njegove dojmove,bilo bi puno jednostavnije. Al jbg,kak je,je, nemrem ja tu nis sad,dao sam prijedlog, a na vama je da odlucite kaj budete s tim

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju