Tehnički kutak > Tuning skutera
Rox-pregrijavanje
Pesa:
Jel mislite na ono kad ga upalim bez cepa,pa kad se ugrije na radnu temperaturu izbaci vode dok ne odzraci sistem?
Ak mislite na to probo sam al se niki kur** ne dogada!!
cvele60:
Proveri termostat :icon_thumright:
andy:
a ako mu je kiler vruć znači da radi vodena pumpa...
jedino ak te struja ne zajebava ko i mene, meni se pali lampica samo odjednom i onda stanem 10 sec ugasim skut i onda upalim opet skut i više ne svijetli i teram dalje :headbang:
Pesa:
--- Citat: andy - 11 Lipanj, 2008, 18:05:50 ---a ako mu je kiler vruć znači da radi vodena pumpa...
jedino ak te struja ne zajebava ko i mene, meni se pali lampica samo odjednom i onda stanem 10 sec ugasim skut i onda upalim opet skut i više ne svijetli i teram dalje :headbang:
--- Kraj citata ---
Ma nije struja,to je sve jebe** vruce da ne mogu ruku stavit na kiler i na dekl od vodene!!!
andy:
--- Citat: Pesa - 11 Lipanj, 2008, 18:40:53 ---
--- Citat: andy - 11 Lipanj, 2008, 18:05:50 ---a ako mu je kiler vruć znači da radi vodena pumpa...
--- Kraj citata ---
Ma nije struja,to je sve jebe** vruce da ne mogu ruku stavit na kiler i na dekl od vodene!!!
--- Kraj citata ---
pa i treba bit, bolje da je vruć nego hladan, da je hladan značilo bi da ne cirkulira voda...jer u kiler dolazi vruća voda koja se opet hladi u kileru i vraća natrag kolko ja znam pa onda normalno da mora bit vruć on. :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju