Općenito > Oprema
Kaciga & Jakna
filiplatinovicz:
vjerojatno je zamjenjivo, kad doomsday tako tvrdi... ali pazi. kod nabavke opreme, kao i inače, uglavnom, vrijedi pravilo: koliko para - toliko muzike.
Tommek:
pa dajte recite koe su to poznate marke??? : :icon_scratch:
filiplatinovicz:
imaš marki od većine marki više različitih kvalitete... možda je to važnije!
uostalom, imaš ovdje prekrasan downtownov napis o kacigama...
http://www.mojskuter.com/index.php?option=com_content&task=view&id=198
Doomsday:
Naravno da su na IXS kacigama zamjenivi viziri... :toothy9:
Kao što rekoh, IXS je KVALITETNA švicarska firma, koja nije orjentirana samo profesionalcima, nego ima širok program... :icon_thumright:
Što se kaciga tiče, kvalitetne i u HR poznatije firme su ti : SHOEI, ARAI, NOLAN, IXS, NITRO, UVEX... :happy8:
Naravno, ima ih još, ko će ih sve znat, neke sportske turbo kvalitetne, neme općenite... :redface:
Sve kvalitetne marke imaju zamjenjive vizire, i to zamjenjive bez alata, i svima su početne cijene integralki cca. 900-1000 kuna (ima i iznimki, neki entry-level modeli mogu bit i jeftiniji, ali za njih je gotovo sve 'extra', od zaštite za maglu itd...). Zato, dobro pogledaj šta dobiješ za svoju lovu... JA nisan, pa san platija IXS HX 240 mat crnu cca. 700 kuna, i iako je kaciga više nego OK (meni je legla ko budali šamar... :laughing7: ) nisan dobija pinlock i sad ga moran uzet extra, šta će me doć cca. 300 i nešto kuna (vizir pinlock-ready+sam pinlock uložak)... :toothy3:
Vlado:
Dajte ljudi pomozite di da kupim jaknu???di je najpovoljnije????gdje da tražim.. :help:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju