Ostalo > Svijet računala i mobitela
Projekt- Racing playseat!
Luka.kž:
--- Citat: vekyyy - 10 Studeni, 2012, 22:16:54 ---o kojem volanu je ovdje rijec?
--- Kraj citata ---
Meni liči na Logitech G25 :dontknow:
vekyyy:
--- Citat: Luka.kž - 10 Studeni, 2012, 22:35:01 ---
--- Citat: vekyyy - 10 Studeni, 2012, 22:16:54 ---o kojem volanu je ovdje rijec?
--- Kraj citata ---
Meni liči na Logitech G25 :dontknow:
--- Kraj citata ---
evo sada gledam volan na netu ipak mislim da je g27 :D znaci ima se moze se :D ja svaka cast na ovom trudu ali ipak isplati se kada nije skart volan.. Sa ovim se da uzivati.. I nadam se da imas dosta jako racunalo jer je stvarno glupo imati takav volan a igrati igre na low detaljima. I jos jedno pitanje koliki ti je monitor?
dbrda:
Ovo odlicno izgleda. Koje igrice vozis?
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
nodius:
s ovim ce bit gust formulu vozit il need for speed :toothy12:
Nikola46:
Obojat cu sve u crno, a pod cu tapecirat. Volan je G27 i stvarno je skup, ali sam si morao to priustit(vrijedi svaku kunu). Napravit cu stalak za mjenjac sa desne strane, ali morat cu ga stavit na neke sarke(da se "otvara" i "zatvara" kao vrata) jer necu drugacije moc uci. Od igrica trenutno igram Race 07 i GT Legends od Simbina. Nije neka vrhunska grafika ali je super simulacija. Toliko mi se svidjela igrica da sam Race 07 kupio orginal sa par dodataka. Uz to na netu ima jako puno modova(auta i staza) za skinuti, tako da imam aute od starog minia do novog pagania i ferraria F458.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju