Ostalo > Foto, video, music...
Zamijenio stazu i cestu
malagutif10:
Sta se raspravljate oko toga,kad ima novac za ovakav motor,onda ima i za placanje kazne
Jump33r:
--- Citat: malagutif10 - 06 Studeni, 2012, 21:34:34 ---Sta se raspravljate oko toga,kad ima novac za ovakav motor,onda ima i za placanje kazne
--- Kraj citata ---
ma da
neki rade ko smecari i vozaju hajabuse po splitu :toothy12:
a koliko je lik lud, toliko je i oprezan,.. koliko san nabrzinu vidija
3alfa3:
--- Citat: Jump33r - 07 Studeni, 2012, 00:19:20 ---a koliko je lik lud, toliko je i oprezan,.. koliko san nabrzinu vidija
--- Kraj citata ---
Da je sam na cesti, slozio bi se s tobom, al kakav je to oprez vozit 200+ kmh u naseljenom mjestu? Ja sam isto oprezan pa sam sa 40 kmh zaradio 7 slomljenih rebara i razvaljeno rame (+ sav natucen) jer mi je auto oduzeo prednost...
Maurini-Tuning:
lud je,ali ja mislim da i ne bas dovoljno lud ;D mogao je na nekim mjestima i brze :icon_thumright: ali da je lud,jes.
sasvim slucajno sam na youtubeu naletio na ovaj video ;)
kamikaze ;D
btw. zanemarite muziku u pozadini. :toothy12:
vktr:
--- Citat: 3alfa3 - 07 Studeni, 2012, 02:50:25 ---
--- Citat: Jump33r - 07 Studeni, 2012, 00:19:20 ---a koliko je lik lud, toliko je i oprezan,.. koliko san nabrzinu vidija
--- Kraj citata ---
Da je sam na cesti, slozio bi se s tobom, al kakav je to oprez vozit 200+ kmh u naseljenom mjestu? Ja sam isto oprezan pa sam sa 40 kmh zaradio 7 slomljenih rebara i razvaljeno rame (+ sav natucen) jer mi je auto oduzeo prednost...
--- Kraj citata ---
možda nisi bio tolko oprezan kolko misliš
zašto mi se čini da ta njegova čuka laže i za nekoliko 10aka kmh na većim brzinama
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju