Općenito > Maxiskuteri
Beverly - koliko često mijenjate rolice, klizače i remen?
steeef:
--- Citat: SuperHik - 09 Listopad, 2013, 10:17:33 ---
--- Citat: njezni - 09 Listopad, 2013, 08:55:52 ---
Pa svi dijelovi koji nisu OEM su zamjenski, kak god se zvali, naravno ima boljih i lošijih zamjenskih dijelova.
--- Kraj citata ---
Nisu, nego su performance ili tuning dijelovi... zamjenski dio je dio koji je istovjetan originalu, odnosno približno je isti. :)
--- Kraj citata ---
upravo to,ko npr spomenute polini rolice su namjenske za polini variomate,malossi isto tak etc.
kaj se remena tiče,na nexusu 250/300 se uredovno svakih 10tkm pali lampica za remen,tj ikonica blica na ekranu kad je za zamjenu.
sttipe:
--- Citat: njezni - 09 Listopad, 2013, 00:15:16 ---Imaš u Velikoj Gorici web shop moto, bila je akcija i kupio sam Athena remen za 200cc za 125kn (novi). Imaju popuarne cijene...
--- Kraj citata ---
super..
nego,ako je web shop,kakve veze ima šta je u velikoj gorici?ako moram u veliku goricu po remen,onda nije web shop,nego moto shop,ili šta već
..ako je web shop,važno je samo ime,i relativno jeftina dostava,+ plaćanje pouzeću..i naravno IME WEB SHOPA.... :icon_scratch:
svejedno, HVALA NA INFORMACIJI !! :)
njezni:
Pa nema veze gdje je ak je web shop ali ak si blizu nemoraš plaćat poštarinu
sttipe:
--- Citat: njezni - 09 Listopad, 2013, 18:05:20 ---Pa nema veze gdje je ak je web shop ali ak si blizu nemoraš plaćat poštarinu
--- Kraj citata ---
i opet mi ne napiše ime,koje da upišem u tražilicu... :sad3:
daRio:
Kao što je prije nekoliko postova Štef napisao.....samo OEM dijelovi i držati se intervala proizvođača.
Ja mijenjam remen,rolice i klizače sve odjednom na cca 8-10 tkm.
Ako si u gradu sa puno kreni-stani vožnje i naglih startova to je optimalno dok ljudi u manjim mjesti,a nježnijom vožnjom mogu taj interval produžiti ali 10000 km ne treba prelaziti.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju