Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Gilera Runner 70
TomoRI:
evo da javim da sam upravo došao sa tehničkog, naravno prošao sam ;D
idem se sada pozabaviti sa slaganjem, možda bude koja slika navečer
TomoRI:
Evo da se javim da sam vratio cijeli setup nazad, treba još riješiti neke sitnice kao što su nova crijeva od karburatora, očistiti karburator itd.. Od dijelova bi mi još trebalo zvono, gljiva i možda neka prirubnica pod 45 ako ona moja homemade ne bude dobra i vjerovatno ću kupiti set federa za deltu jer nemam one utege što se dobiju u setu, ako neko ima za prodat/poklonit nek se javi na pm.
Ostatak slika će biti kad složim ostatak i operem ga.
I da, zaboravio sam pitati, dali da stavljam tp kajlu? Dali uz nju treba nešto još dirati ili se samo stavi i pali vozi?
SQILLER:
Ti imas kit gore na tom cudu? Ako da sta si iso sa kitom na tehnicki?
TomoRI:
Kit je trenutno gore, sve šta piše na prvoj strani a za tehnički imam sve tvorničke dijelove.
TomoRI:
Pozdrav, evo da malo dignem temu, ovaj je vikend napravljeno kojih 100km, ova vožnja je stvarno gušt, većinom se vozim na 1/3 gasa do pola i to je kojih 50-60 kmh a opet ima snage za preticanje i za brdo. Da ne duljim evo slike:
Sve počinje s dobrim roštiljom
Zatim sam se uputio prema NP Sjevernom Velebitu
Nakon par km sve bliže
Na nekom vidikovcu u ugibalištu
Cijelim putem me je pratio snijeg a cesta je bila na višljim djelovima dosta mokra zbog topljenja istog
Neki video za kraj, ne vidi se ništa konkretno
Da ne zaboravim, izmjerio sam okretaje s onim satom from ebay i pokazuje 10800 kroz ubrzanje, to je s 5.25g rolicama, možda bi trebalo ići na 5g pa bi vrtio tih 11000 ili malo preko 11 ali za sad je dobro i nemam baš više novaca, vrijeme je za uživanje.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju