Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Gilera Runner 70
TomoRI:
--- Citat: MarinM - 27 Siječanj, 2013, 19:10:55 ---Se radi sta dalje ? :toothy3:
--- Kraj citata ---
treutno je u fazi stajanja, ovaj vikend sam htio provozati ali je bilo dosta hladno pa sam odustao, ako zatopli malo cemo ici isprobati i nabacit koj filmic i nakon toga treba se spremiti za tehnicki. vecinu dijelova imam samo neznam kako ce se ponasati s diznom 78, ali sve u svoje vrijeme.
MarinM:
Kad regas doleti do Kastva malo :icon_thumright:
TomoRI:
Danas sam stavio onu garnituru sa slike i izmjerio kompresiju, pokazuje 7 bara, natocio antifriz i ozracio sistem, malo upalio ali je velika dizna (84), i s6 pro spuh. Sutra bih trebao bi potraziti manju diznu jer nisam siguran da ce seriski spuh raditi dobro sa 84, vratiti plastike volana i retrovizore i kupiti duze sarafe za seriski spuh. U planu mi je do sljedece godine svoj stari zacvikani cilindar brusiti na prvu specijalu (40,4).
TomoRI:
Danas se također radilo, krenuo sam s čišcenjem blokova, stavljanjem seriskog auspuha, variomata, kvacila i dizne 78. Sve je išlo ljepo dok nije trebalo sastaviti, kada je provtrila matica na osovini primara ali nije toliko strasno, stradala je samo matica dok je navoj ostao neoštećen. Bar da i mene jednom posluži sreća, nego dali moze ici obicna matica od inoxa ili mora biti oriđiđi? Kvaliteta slika je malo lošija jer mi je baterija u fotiću bila prazna.
Josip:
pa nisu originalne skupa, mislim da nije preko par kuna komad
zasto stavljanje standardnih dijelova? rega ili nesto drugo? jesi skinuo i kit ili je na skuteru, ako jesi jel ide u prodaju ili?
oprosti na ovoliko pitanja ;D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju