Ostalo > Svijet računala i mobitela

instalacija windowsa

<< < (2/7) > >>

Miki-speedy:

--- Citat: Rox-Rab - 01 Studeni, 2012, 14:26:28 ---mozda ti je neki virus na cd-u i instalira se svaki put sa windowsom

--- Kraj citata ---
i kad sam stavljao orig. xp i win7 i  obicni xp isti k...

suman_aprilia:

--- Citat: Miki-speedy - 01 Studeni, 2012, 14:44:56 ---
--- Citat: Rox-Rab - 01 Studeni, 2012, 14:26:28 ---mozda ti je neki virus na cd-u i instalira se svaki put sa windowsom

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---
odi na start,done na dnu Search programs and files,napisi run,kad ti dođe run napisi (dxdiag) doci ce ti prozor u kojem pise sve komponente,jacina komponenta i performanse,slikaj system i display i posalji mi slike...pa cu ti dalje pomoc...

strikoo:

--- Citat: ivanm - 01 Studeni, 2012, 14:01:28 ---ubaci windows xp cd unutra, bootaj sa njega, odaberi C: particiju za instalaciju i setup će sam formatirat..

--- Kraj citata ---

Bome neće već će sve spremiti u windows old i napraviti novi windows folder.

Sve je ostalo ok osim što treba formatirati unutar windows setupa c particiju, nju odabrati za instalaciju i to je to. bez brige, d particija će ostati čitava  :hello:

ivanm:
I taj windows old folder poslije obrises i bok. Pa ja non stop neki vrag reinstaliravam. Sedmicu sam reinstaliro valjda 30x sebi i jos tolko drugima. Prva koju sam stavio je bila 2001. Rtm verzija. Sad imam win8 pro.

Miki-speedy:

--- Citat: suman_aprilia - 01 Studeni, 2012, 15:13:21 ---
--- Citat: Miki-speedy - 01 Studeni, 2012, 14:44:56 ---

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---
odi na start,done na dnu Search programs and files,napisi run,kad ti dođe run napisi (dxdiag) doci ce ti prozor u kojem pise sve komponente,jacina komponenta i performanse,slikaj system i display i posalji mi slike...pa cu ti dalje pomoc...

--- Kraj citata ---
nisam bio kod kuce kad sam ono pisao,inace znam provjerit koje su komponente.. ;D
http://prntscr.com/iq080

btw,evo opet gledam film u full screen i iz cista mira crn ekran,komp radi sve kao da se nista nije desilo al crn ekran...nema boga pokrenut task menadzer ili tako nesto

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju