Tehnički kutak > Tuning skutera

velika pomoć za gileru 50

(1/2) > >>

filip-gilera:
treba mi pomoc imam gileru runner 50 kada ga upalim u jutro ili kada je hladan ja mu dam gasa a on nece jedno vrijeme da krene onako trokira onda držim malo gas pa se lagano pocme kretat nakon nekoliko minuta ide normalno i još nešto kada usporim prije neke uzbrdice ili krenem na uzbrdici on nece krenut ili lagano krece ali koda ga guši kada uzbrdica lagano prestaje on počme ubrzavati.hvala.

speed:

--- Citat: filip-gilera - 09 Lipanj, 2008, 18:58:34 ---treba mi pomoc imam gileru runner 50 kada ga upalim u jutro ili kada je hladan ja mu dam gasa a on nece jedno vrijeme da krene onako trokira onda držim malo gas pa se lagano pocme kretat nakon nekoliko minuta ide normalno i još nešto kada usporim prije neke uzbrdice ili krenem na uzbrdici on nece krenut ili lagano krece ali koda ga guši kada uzbrdica lagano prestaje on počme ubrzavati.hvala.

--- Kraj citata ---

1.simptom svakog 2T motora,nemas brige za to,vjerojatno ti i dimi bijeli dim
2. jel skut nov ili ima pozamasnu kilometrazu,po ovom preslabi federi kvacila

MaLi_OdvALjivAc:
nemoj odmah, cim upalis da kreces, ostavi ga par min da se zagreje

lucky_boy:
Ovisi kakvo je stanje skutera...pod tim mislim naravno km, god...mozda jesu ti federi, a mozda je kao sto je meni bilo da nisu stavili diznu vecu kad su skidali blokadu, pa kad sam stavio, onda je "poletio"...napisi podatke o skutu..

filip-gilera:
moj skut je 2004 godiše 10000 kilometara blokade su mu skinute a složio bi se sa vama jako mi dimi bijeli dim u jutro dok se ne zagrije a kažem nemora biti u jutro bilo koje doba samo da malo duže stoji i onda kad ga zapalim nece da ide.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju