Općenito > Generalno o skuterima

dal je moguce ukrast skuter ako...

<< < (9/15) > >>

sski001:

Ili plati portiru pivu, da ti čuva motor dok si na nastavi  :drunken_smilie:

gravity:
vrecu cementa i hiltica,ili kupi strojnicu na laser tj senzor garantirana zastita od svega  :icon_biggrin:,a sad salu na strane,iskreno nemoj se previse sekirati,ja sam isao u skolu u tvojim godinama sa firefoxom,nisam imao nikakvu zastitu i nista mi nije nestalo,kupi si lock disk s alarmom i to ti je to,a za doma lanac i tocka plus disklock,nema ti nikakve potpune zastite od krade osim ako imas garazu,btw nemoj kupiti ona kineska sranja tipa alarm na daljinski,jer to bude cvililo 0-24,lijep pozz

roc:
Ovaj gps lokator je sigurno dobar, a gledao sam ih na ebayu i ima ih za kojih 20$ i10$ za brod.

josip46:
Vjerovatno si 1. srednje pa neznas kakvi su oni u skoli jednostavno ne druzi se sa ovima losima jer su oni najcesce neka spaljena ekipa ne govori nista oko motora i kad oni neznaju ciji je motor nece ga taknit  :toothy10:

Reponja:
Baš čitam cijeli topic, i ne mogu vjerovati.. Ja sam u Ri išao u Ekonomsku (250 učenika po generaciji,
što će reći, velika škola), i znalo mi se desiti (češće nego što bi htio priznati) da ostavim ključeve u
bravi sica. Uredno sam ih ili našao u sicu, ili ih je netko donio do mog razreda. Nikome nije ni padalo
na pamet napraviti đir ili nedo bog nešto drugo. Ekipa oko škole nije radila probleme jer su me znali,
poznanici ali ok.. Skuterom nas je dolazilo 7-8, nikada nikome ništa nije falilo. Ok, znam da su se škole
promijenile i sl, ali ipak..

Je li nekome od vas dignut skuter (ili neki dio) pred školom?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju