Tehnički kutak > Garaža
runner 50 -beba-
Murijak:
Hi Hi :) ima svega, ja već dva tjedna čekam set brtvi da dođu za pofizdit i to ovlašteni piaggio trgvina i servis i još mi tip kaže ma bolje ćeš ti to sam zamjenit nego ti ja " kao znaš ja sam ti SKUP" koliko cca dođe komplet brtvi za gileru 50lc??
_r0bi_:
--- Citat: Murijak - 14 Studeni, 2012, 19:21:07 ---Hi Hi :) ima svega, ja već dva tjedna čekam set brtvi da dođu za pofizdit i to ovlašteni piaggio trgvina i servis i još mi tip kaže ma bolje ćeš ti to sam zamjenit nego ti ja " kao znaš ja sam ti SKUP" koliko cca dođe komplet brtvi za gileru 50lc??
--- Kraj citata ---
kod nas orginal 100 rms/bgm 50-60 nebi ti ih preporucio :icon_thumright:
Murijak:
Ja priznam nemogu skinut pumpu jer NeIdE van ;D zato ću ga rastavit pa mlatnut macolicom. E a kod mene rms brtve frajeru cijena 125kn i ima ih na lageru al nikako da mu same dojdu :toothy12:
lopi:
Beba u pogonu :toothy10: :toothy10:
:headbang:
Kamba:
--- Citat: Murijak - 15 Studeni, 2012, 09:07:09 ---Ja priznam nemogu skinut pumpu jer NeIdE van ;D zato ću ga rastavit pa mlatnut macolicom. E a kod mene rms brtve frajeru cijena 125kn i ima ih na lageru al nikako da mu same dojdu :toothy12:
--- Kraj citata ---
...frajeru RMS brtve su na webshopu 50 kn i nevaljaju ništ....nutarnja crvena je malo veće od utora i puca vrlo lako.čak bi reko da če svaka pući...idioti koji su radili kalup ili su retardirani ili slijepi bili očito...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju