Tehnički kutak > Garaža
runner 50 -beba-
vanjossi:
nemaš šta, vodenu u škrinju, i mora uć, možeš malo wd-a da uđu lakše, semering kupi original, tj taj plavi neznam sta si isa uzimat ta dva
sa gedorom 8 ubaci semering pažljivo da bude stalno u centru
lopi:
A neznan ni ja, uvalia mi ih je :o
Cili dan san bisan ka pas.
Kako semering ide u rupu, jeli ona oprugica mora bit do mene ili do impelera?
Ja san stavlja da opruga gleda vani i neman gedoru 11, ona bi taman sila po obodu semeringa tamo di je najaci i onda bi ga moga nabit, ovako me strah da ga ostetin.
_r0bi_:
--- Citat: lopi - 08 Studeni, 2012, 22:14:11 ---A neznan ni ja, uvalia mi ih je :o
Cili dan san bisan ka pas.
Kako semering ide u rupu, jeli ona oprugica mora bit do mene ili do impelera?
Ja san stavlja da opruga gleda vani i neman gedoru 11, ona bi taman sila po obodu semeringa tamo di je najaci i onda bi ga moga nabit, ovako me strah da ga ostetin.
--- Kraj citata ---
jaoooo wtf kako su ti uvalili g#vn%ooo :angry7:
oprugica ide do tebe tj da je na suhom ne u vodi :icon_thumright:
semering za vodenu ti je sirok/dugacak cca 10-11mm(plave boje) a ovaj tvoj ak ima 5 ::)
lopi:
A stavia san ga ka sta je i bia, al kasnije kad san cita po netu san vidia da moze i ovako i onako.
Da mi je dva koja odgovaraju visini orginalnog :binkybaby:
Danas mi jednostavno nije bia dan za ovo :toothy11:
Kamba:
Nemozes stavit 2,jer ovaj drugi bi se brzo stopio jer ga nebi imalo sta hladit i podmazivat...nemoj sa gedorom 8 jer ces ostetit sredinu simeringa,treba ti gedora 11.... :icon_thumright:
...i robi ti je rekao da oprugica ide prema van,ne u vodu....simering kosta 24 kn,sirok je 10 mm....
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju