Tehnički kutak > Garaža
runner 50 -beba-
vanjossi:
ležaji su možda i ok, ali semering je po meni prekrut, a koliko može izdržat to nebih znao
inace meni je na starom runneru držao semering 30tkm
Murijak:
moj je sad na 20tkm propišal s tim da sam ja od proljeća napravil otkad ga imam 10tkm s njim, i mislim da je najveći problem bilo to što su bivši vlasnici tankali vodu od špine jer je sve hrđava voda i posude,crijeva ma bljak.
lopi:
Nisan nesto previse gleda osovinu kad san je izvadia, odma san se uvatia spremanja alata, ali cini mi se da tocno tamo di dode semering ka da ga je malo ruvinjalo :icon_scratch:
Cini mi se da to nece bit ok, osovina mora bit glatka ka ogledalo.
Kad buden stavlja semering, ocu li ga mazat s vanjske strane i unutarnje ili samo unutarnji rub di dode osovina.
Murijak meni je lipi zeleni antifriz izlazia, ka sok, milina. :icon_biggrin:
Murijak:
da namaži ga malo tovatnom i van i nutra neće štetit i obavezno lipo očistit ako ima šta rupu di guraš semering, a za osovinu nemaš brige ionako dolazi novi komplet na mjesto.
vanjossi:
--- Citat: Murijak - 07 Studeni, 2012, 21:57:15 ---moj je sad na 20tkm propišal s tim da sam ja od proljeća napravil otkad ga imam 10tkm s njim, i mislim da je najveći problem bilo to što su bivši vlasnici tankali vodu od špine jer je sve hrđava voda i posude,crijeva ma bljak.
--- Kraj citata ---
najčešći razlog rikavanja pumpe
@lopi, onda najbolje uzet novu pjađo ili nabavit polovnu osovinu
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju