Tehnički kutak > Garaža

runner 50 -beba-

<< < (10/45) > >>

lopi:
Danas san izvadia osovinu s lezajima, nije mi se vise dalo natezat s vadenjem semeringa, izludila me vida od poklopca magneta, ona najniza, bila je jako zategnuta(zapecena) pa san skoro cilu glavu vide syeba. Tek kad san skuzija da vida prolazi kroz blok i viri s druge strane bloka san je uspia molat s klistima a prije toga san mora skinit auspuh i dobro san wd-on posprica onaj komadic navoja sta je viria s druge strane. ufff
Za vadenje osovine mi nije bila potriba skidat magnet pa mi s toga nije triba ni izvlakac(danas skuzija).
Sad me zanima koju pumpu kupit, onu u auto krese zamjensku za 100kn ili origigi u piaggi centru za 220kn. ???
Jeli istina da bi trebalo ulit crveni antifriz u sistem, jedan sta radi u servisu mi je reka da je taj "masniji" pa je stoga bolji.

Murijak:
bravo... ti si uspio skinut pumpu van bez da si demontiral desni blok??? a jel impeler ostao živ??

zipst:

--- Citat: Murijak - 07 Studeni, 2012, 20:23:26 ---bravo... ti si uspio skinut pumpu van bez da si demontiral desni blok??? a jel impeler ostao živ??

--- Kraj citata ---
sta ima demontirat desni blok :icon_scratch:  skine pickup, lulicu od hladenja i gurne gedor 8 :dontknow:

Murijak:
pitam jer meni ni uz najbolju volju i izmišljanje svakojakog alata nije uspilo izvuć osovinu od vodene pumpe, a pošto nisam smislil alat Još za skinut magnet i moram naručit set brtvi ja sam jednostavo diht masom zaštopal rupu i više ne kaplje :)

zipst:

--- Citat: Murijak - 07 Studeni, 2012, 21:04:12 ---pitam jer meni ni uz najbolju volju i izmišljanje svakojakog alata nije uspilo izvuć osovinu od vodene pumpe, a pošto nisam smislil alat Još za skinut magnet i moram naručit set brtvi ja sam jednostavo diht masom zaštopal rupu i više ne kaplje :)

--- Kraj citata ---
nisi ima dovoljno volje  :toothy12: nije ti neko rjesenje jer vise ne kaplje al su lezajevi u vodi :icon_tongue: malo wda i osovina s lezajevima ide van i s kombinirkama bez problema (naravno ako je odvidana iz impelera :toothy3:)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju