Tehnički kutak > Garaža

runner 50 -beba-

<< < (31/45) > >>

Johnny iber:
Cak bi fora izgledalo da je prek cijelog motora kapljice u jednoj boji... hmm

A sad pitanje di si "nabavio" te fleke  :laughing7:

Jbg-a netko je morao pitat  :toothy3:

MarinM:
Johnny ja sam bio jednom prijatelju nesto farbo i smisljali smo sta i kako da izgleda fora, prvo sam sa srebrnom prosao i onda sam plavi sprej okrenuo naopako i ispuho puno plina samog,bez poje i kasnije je sprej pljuvo. Nas kako je dobro ispalo onako na tockice ;)

lopi:
Znan da je prije skuter bia onaj zuti model sta se vidi po blatobranu i vlasnik mi je pokaza zute plastike(desna strana od auspuha su bile razbijene pa je nabavia komplet ovih crnih). Jedino neznan koja je ovo ljubicasta,da nije neki primer neman pojma :angry7: Cak mi je pala ideja da bi te dvi plastike obuka u carbon foliju, ali kad san vidia cjene odusta san, mislia san da je punoooo jeftinije. :icon_biggrin:
I skuter mi radi odlicno, pali bez gasa, cok radi, u pocetku ima vise okretaje i onda ih lipo spusti, kad se ugrije lipo se odaziva na gas, ja san zadovoljan nakon one pumpe :toothy9:
Steta da je vani ledeno, bia san se provozat i definitivno ga triba spremit i cekat tople dane :headbang:
ps. jedino mi se cini da je potrosnja malo veca, ali mozda je do hladnijeg vremena i do toga sta se vozin po uzbrdicama i selu?

lopi:
Jedino sta mu fali je jedno 150ccm  :laughing7: :laughing7:

[R]UNNE[R]:
.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju