Tehnički kutak > Garaža
runner 50 -beba-
2mario2:
kupi i stavi si ručni čok i bez brige budeš... ja sutra ručni stavljam, a ovaj elek. budem napucal do Marsa... :headbang:
lopi:
Jutros se izvoza, tija san vidit kad ce se upalit rezerva :icon_biggrin:
Prosa san jos 30km pa ulia gorivo, onda san se spremia za antifriz, najprije skinija sprida poklopac i vidia da je brava sa trakon omotana, kad san je odvija brava ispala :angry7:
Odlucia se najprije rjesit bravu pa onda prominit antifriz, i tako dok san se jebava skinit plastike skuzija san da mi kapa antifriz na deklu :redface: zivci na miljun. ;D
Jeli tute di je cjev zarizana ide uskocnik :icon_scratch:
Evo di mi kapa. Nisan ni ulija a ovde vec tece :toothy3:
To je bice semering, nema sta drugo bit, jesan li upravu. ::)
lopi:
E jos san zaboravia pitat za cok, tija san provjerit jeli ispravan, izvadia san ga vani i da san kontakt na bravi i ceka da se ona iglica pomakne ali nije bila od volje. Jeli se moze tako provjerit ili treba spojit direkt na akumulator?
zemo323:
čitam temu i pomislim kako si našao dobru mašinu, malo kilometara itd. al ipak se čini da je netko po njemu pošteno prčka :redface:
čok- najbolje ga spojit direktno na akumulator. prije nego ga spojiš uzmes metar ili ako imaš šubler izmjeri duljinu one igle, spojiš čok, sačekaš da se zagrije pa onda izmjeriš duljinu igle. ako se izdužila-radi! :icon_thumright:
a to što ti kapi antifriz, moguće da je samo do semeringa.
ugl. rijesi te sitnice i puno sretnih kilometara :biker: :icon_thumright:
lopi:
Ima dvi zice od coka, jeli svejedno koju spajan na + ili treba jednu na + drugu na -. :dontknow:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju