Sportski kutak > Sve vezano za stunt
Jel to opce moguce???
derbiGP1:
ako mislis da je sa jetom tesko probaj sa derbijem GP1. tuniran i nema teorije, ma nema boga da ga dignem. prethodne skutove sam mogao bez j****ti
goci1990:
--- Citat: derbiGP1 - 18 Travanj, 2011, 12:05:35 ---ako mislis da je sa jetom tesko probaj sa derbijem GP1. tuniran i nema teorije, ma nema boga da ga dignem. prethodne skutove sam mogao bez j****ti
--- Kraj citata ---
Sve se moze kad se hoce.....hahahahah.....gledaj ovoga decka sta radi sa derbijem...moze on i vise na zadnjem.
Rox-Rab:
bespotrebno otvaranje teme stare 3 godine....
tajfun:
--- Citat: PROOF - 16 Lipanj, 2008, 19:59:30 ---pa i runner ima naprijed rezervar....
--- Kraj citata ---
je.mogao sam ja mrtvu serijalu runner 50ccm vozit na zadnje svakako dok je ravno ali jebeš to kad se nemožeš s njim igrat.s tph-om dam gas i iz mjesta ide na zadnje uz minimalnu fizičku silu,a da ne govorim koliko ga je jednostavno kontrolirat i koliko mu je veća točka balanse i možeš ga opet dić na zadnje kad se dosta spusti prednji kraj.
Ico_stunt:
moja stara ima jet force sve serijala i ide na zadnji bez problema (mogu snimit pa stavim video za koji dan kad se budem išo vozit ;) )
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju